Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-07-2010, 01:14 AM   #20 (permalink)
teoman_
Yüzbaşı
 
teoman_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 876
Tesekkür: 712
521 Mesajinıza toplam 2,173 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
teoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud of
Standart Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

Alıntı:
karavan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili teoman,

Yaptıklarımdan elbette pişmanım ve bunun için çocuklarıma defalarca gözyaşları içinde mektuplar yazdım ve hala daha ara ara yazmaya devam ediyorum.Onların bana söylediği şu "Babacım olan oldu bundan sonra ne yapabilirsin ona bak" .Onların bu büyüklükleri karşısında bile eziliyor yerin dibine giriyorum.
Ben hatalıydım yanlış yaptım onlardan özür de diledim defalarca ama beni üzen onları bu kadar çok üzmem.Umarım bir açıklık getirebildim.
İlginize teşekkür ediyorum.İyiki varsınız.
karşılarına geçip konuşmayı dendedin mi? eğer yüzyüze konuşmadıysan mutlaka yüzyüze konuşman ve özrünü onların yüzlerine bakarak söylemen gerekecekç. seni görmek istemeseler bile.
mektup, e-mail, msn tarzı yqazışmalarda yeterince samimi ortam oluşmuyor.

üstelik asıl önemli olan af dilemektir. sen samimi bir şekilde gereğini yaptın ve bu saatten sonra onların fikirlerini değiştiremediysen bundan sonra pişmanlık duygusu malasef çocuklarına geçecek. ama bunu senin şu an hissettiğin gibi yıllar sonra iş işten geçtikten sonra yaşayacaklar...
__________________


Karnımı besliyorum
teoman_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla