Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-07-2010, 01:56 AM   #7 (permalink)
karavan
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Bulunduğu yer: Antalya
Mesajlar: 391
Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice
Standart Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

Alıntı:
WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster



Merhabalar Sevgili karavan,

Günlüğünüz hayırlı olsun. En mutlu, en huzurlu deneyimlerinizle dolup taşsın. Duygularınızı çok güzel ifade etmişsiniz. Öncelikle teşekkür ederim size. Zaten modumdaydım gözlerim doldu.

Gerçekten hiç mi güzel gün hatırlamıyor musunuz? Mesela çocuklarınızın doğduğu gün, ilk adım attıkları zamanlar, okula ilk başladıkları gün, belki özel bir günün anısı, vs... Hiçbiri yok mu aklınızda?

Huzurunuzu yok eden şey neydi? Bunu yutan eleman olarak kabul edelim (3 gündür matematik çalışıyorum kusuruma bakmayın.). Yutan elemanı silmek ve huzuru hayatınıza davet etmek için nelerden vazgeçmeniz gerekir? Bu bedel size neye mal olur? bunu düşünün önce. Farklı bir açıdan bakarsak şöyle de düşünebiliriz. Neyi korumak için huzurunuzdan vazgeçtiniz? bunu da sorabilirsiniz kendinize.

Ayrıca artık geçmiş geçmişte kaldı. Geçmişi değiştirmek için hiçbir şey yapamayız. Ama bugünümüzü ve yarınımızı güzelleştirmek için elimizden geleni yapabiliriz.

Çocuklarınıza yıllarca güzel sözler söylememişsiniz. Ama bu şimdi bir telefon açıp: "Kızım/Oğlum Seni seviyorum. Seni incitecek bir şey yaptıysam lütfen beni affet." demenize engel olamaz. Değil mi?

Mutluluk bir seçimdir. Eğer mutlu olmayı seçerseniz mutlu olabilirsiniz. Eminim seçiyorum diyorsunuzdur şimdi... Nasıl olacağını merak ediyorsanız ya da seçiyorum hep ama olmuyor diyorsanız ben size yardımcı olayım.


Kutunun içinde hayatınızda en çok sahip olmak istediğiniz şeyin var olduğunu imgeleyin. Bu sizin hediyeniz... İçindekini siz atmadıkça kimse elinizden alamaz. Paketinizi açtığınızda dileğinizi hayatınıza kabul edin. Ve "O" artık sizinle... Dilerim en yüksek hayrınıza gerçekleşsin...

Bakın işe yaramaya başladı sanki. Artık buradasınız ve hiç ama hiç yalnız değilsiniz. Bu da mutlu olmanız için bir sebep bana göre. Küçük mutluluklara da gözlerimizi kapatmamamız gerekir.

Ben çooookkk mutlu ve huzurlu olacağınıza eminim. Siz yeter ki iç sesinizi dinleyin ve isteyin. Sonra harikulade deneyimlerinizi bizlerle paylaşın ki mutluluğunuz katlanarak çoğalsın.

İyi ki varsınız.

Aramıza hoş geldiniz.

Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın.


Sevgili WaMPiReLLa,

Elbette güzel geçen günlerim olmuştur ama o kadar az ki ve onların üzerini örten kötü günlerin ağırlığı ile öylesine dipteler ki.Siz sorunca şöyle bir düşündüm gerilere taa gerilere bakıp.Hatırlamakta zorlandım biliyormusunuz.Ne acıdır ki hep kavgalar hep huzursuzluklar elbette aralarında çok çok az da olsa bir tebessüm bir iki güzel söz vardır diye düşünüyorum ama hatırlıyamıyorum.Dedim ya kendimi hep işe vermiştim.Belki bir kaçıştı çalışmak benim için bir kurtuluş.İşimde daha mutluydum çünkü.Hiç bitmesin isterdim mesailer.Eve dönerken geri geri giderdi ayaklarım vardiya çıkışlarında.Karşılaşacağım sahne hep aynı sadece dekorlar değişiyordu gün be gün.Korkarak açardım kapıyı, bugün yine ne oldu ben yokken diye.Olan da sadece çocukların problemleri.Evde kimse olmasın isterdim şikayet edecek.Kapıyı çalınca açan bir güler yüze hasret onlarca yılı devirdik iş dönüşlerinde.
Siz olsaydınız hatırlamaya gücünüz olur muydu.

Huzuru hayatıma davet etmek için herşeyimden vazgeçerdim inanın.Herşeyim var ama hiçbirşeyim yok huzurum olmadığından.Hiçbirşeyin tadını alamıyorum çünkü.
Aslında hiçbirşeyi koruma gereğim yoktu huzurumu feda etmek için ama huzur sadece insanın kendisinin istemesi ile olmuyor ki.Etrafındaki insanlar veriyor o huzuru sana.Ben yetiştiğim ortam sebebiyle huzursuzluklardan hep kaçtım.Polis adliye kavga avukat icra sözleri bile beni çok huzursuz ediyor hala.Evlendiğim gün eşime şunu söyledim.
"Senden bir tek şey istiyorum.Ev yansa al çocukları dışarı çık ve gülümsiyerek seyret ben gelincede bana sakın surat asma.Ben suratı hiç sevmiyorum" Böyle dedim demesine de en konvansiyonel silahı da eline verdim böylece.Döndü döndü bu silahla beni vurdu.Elbette ki hepsi yol su elektrik olarak kendisine geri döndü.Ne oldu peki? İşte böyle güzel bir gün aradığında bulamıyacağın günler kaldı elimize.

Mutluluk bir seçimdir demişsiniz.Ben hep mutlu olmayı seçtim ama tek kişi değilseniz birisinin de buna yardımcı olması gerekiyor dimi?O yardımcı olmayınca siz istediğiniz kadar mutlu olmaya çabalayın bu mümkün olmuyor.

Evet burada olmak son aylarda yaptığım en olumlu şey.Ne olur beni yanlış anlamayın daha bu yolun en başındayım.Eğer burada olmaktan bir fayda sağlamak istiyorsam bunu tüm gerçekleri konuşarak yapmam gerektiği inancındayım.Suçluluk ve Ego mp 3lerini iki gündür gece boyunca sabaha kadar ve gündüzleri sürekli dinliyorum.Bende şimdilik pek bir değişiklik olmadı.Henüz çok erken diye düşünüyorum ve bekliyorum.Umarım faydasını görürüm aslında görmek istiyorum artık buradan başka çarem kalmadığını düşünüyorum.Burada arkadaşlıklar öyle temiz ki eğer burada çözüm bulamazsam başkaca şansımın olmadığını düşünüyorum ve bu şansımı çok iyi değerlendirmeyi istiyorum.
karavan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla