Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-08-2008, 10:31 PM   #173 (permalink)
sanemce
Moderator
 
sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,721
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Ynt: nurhanza devam ediyor

canım paniklemişsin.. seni çok iyi anlıyorum.. bende 8 yıldır kızımı tek başına büyütüyorum ve 3 yıldır yatılı okuyor. ona bişey olsa,canı sıkılsa, ağlasa içimden bişeylerin eridiğini hissediyorum ve kuş olup uçasım geliyor yanına gitmek için..bizde baba faktörü yok o ayrı.. babası kendi yaşamında..
biz çocuklarımıza elimizden geldiğince destek olmak, mümkün olduğunca rahat olmalarını sağlamak istiyoruz.. kabul etmediklerinde de bizi anlamadıklarını düşünüp üzülüyoruz..
aslında biraz rahat bırakmamız lazım.. elimizden geldiğince.. hayatı yaşayarak öğrenecekler.. bizim anlatımlarımızla ya da sağladığımız imkanlarla değil.. çocuklar bazen fazla ilgiyi baskı olarak algılayabiliyorlar..sen onların annesisin bunu hiçbir şey değiştiremez.. biraz zaman ver kendine de onlarada.. herşey yoluna girecektir.
sevgiler
__________________
sanemce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla