Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-06-2010, 11:52 AM   #40 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ HAZİRAN AYI BAŞVURULARI

Merhaba arkadaşlar,

Bu ayın duyurusunda sonuçların 15'inde açıklanacağını belirtmiş Atakan bey. O nedenle değerlendirmemiz o zamana kadar ki paylaşımlar ağırlıklı tutularak yapıldı.

Bu değerlendirmeye göre kazanan arkadaşlarımız:

>pckopat<, Ezeli_Nur ve Kumsal1980

Arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Paylaşımlarının devamını diliyorum. Konuyla ilgili olarak benimle iletişime geçerseniz sevinirim.

Bu ayın kazananlarının Temmuz ayı içinde değerlendirmeye alınmayacağını da hatırlatayım.

Ek olarak, bu ay 15'inden sonra ağırlıklı olarak paylaşım yapan arkadaşlarımız için şunu söyleyeyim. Paylaşımlarınız Temmuz ayı içinde değerlendirmeye alınacaktır. Kimsenin emeklerini yok saymayacağız. Size ve diğer katılımcı arkadaşlarımıza da teşekkürler. Paylaşımlarınızın devamını dileriz.

Sevgilerimle.

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla