Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-06-2010, 05:34 PM   #19 (permalink)
RenaC
Yüzbaşı
 
RenaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2010
Mesajlar: 996
Tesekkür: 1,234
980 Mesajinıza toplam 4,011 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
RenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really nice
Standart Cevap: EVLİLİĞİN DÜŞMANLARI !!!

Ne demek istediğin zaman sorunlarını paylaşabilirsin anlatabilirsin bunun için burdayız elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Şimdi sorunun temel noktasını bulmak lazım aslında.Yani bu konu buradan önce nasıl başladı ne için başladı.
Eşin bir herkesle kaynaşıyor bir herkesle küs gibiyse biraz kaprisli bir yapısı var sanırım.Şimdi kaprisli ise eğer kaprisli insanlarla anlaşmanın yolları ayrıdır.Kaprislilik çok kötü ve huzuru bozan bişey.

Geçinilmesi zor insanlarla ilişkilerde yapılan yanlışlar:

Karşıdakinin davranışlarını kişiselleştirme, kendi üstüne alma (Bu kişinin yalnız size değil herkese aynı biçimde davranıyor olabileceğini unutmayın).

Çözüm için çaba harcamaktan kaçınmak ve hep ertelemek

Duyguların davranışları yönlendirmesine izin vermek

Sürekli yakınmak (bazı durumlarda sürekli yakınmak sorun ile baş edemediğiniz izlenimi yaratabilir – unutmayın ne kadar yakınınız olursa olsun hiç kimse yaşadıklarınızı bütünüyle sizin gibi göremez)

Hep alttan almak, sürekli taviz vermek

Karşıdakini değiştirmeye çalışmak.

Eğer eşinin sana karşı alındığı bişey varsa önce bunu keşfet.Sana karşı olarak yapıyorsa bu hareketleri bunun mutlaka derinlerde yatan ve gittikçe kötüleşen bir nedeni vardır.

Onunla konuşmayı denemelisin daha iyi anlamalısın onu.Tabiki herşey senn üzerinden gitmemeli.onunda birşeyleri üstlenmesi gerekiyor.Neden o hata yaparken sen bu kadar fedakarlıktan sonra ellerin boş kalsın ki.
O da seninle hayatını paylaşıyor.O da mutlu olmak istiyorsa birşeyler yapmalı.Ve aklına sevgini yitireceğini getirme çünkü beynin o yöne doğru kayarsa eşin sana karşı her yaptığı yanlış davranışta senin düşüncelerinde sevginin yok olmasına kayacaktır.Bak bu çok önemli bir durum çünkü Bir ilişkiye verilen emekler kolay olmuyor ve ilişkinin sonu geldimi o emekler bir hiç miş gibi sökülüp atılıyor.Bu duruma düşme.Allah düşürmesinde.
Şimdi Bir sevgi kelebeği ol ve onunla yeniden konuş.
anlaştık mı?

Ona herşeyi anlat ama güzel bir ortam olmasını kesinlikle unutma.en önemli etkenlerden birisi.Ve onu utandır o sana yanlış konuştukça sen ona yaptığın güzel şeyleri söyle.Söyle ki hatasını anlayabilsin.

Hala anlamazsa dediğim gibi bir uzmana danış.
RenaC isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla