Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-06-2010, 09:13 PM   #4 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: karanlıktan korkuyorum telkinin etkisi olurmu

Merhaba Ömer,

Telkinlerden bu konuda ciddi anlamda faydalanabilirsin. Bende odamda yalnız yatamazdım. Işığı kapatamazdım. Devamlı korkup yorgan altında tırnaklarını kemiren biri gibi tanımlayabilirim kendimi. Şuan da odamda yalnız yatıyorum ve ışığı da kapatıyorum. Anladım ki tüm bunlar korku değil aslında korkaklıkmış ama istediğimiz zaman aşabiliyoruz.

Rüya konusunda bir şey söyleyemiyorum. Uyku halim kapkaranlık çünkü. rüyalarımı pek hatırlayamıyorum ama bir kaç gündür görmeye başladım. Hatta geçen gün uyanıp ağladım. Hıçkıra hıçkıra ağlayabilirdim. o kadar üzülmüştüm. Ama babam uyanır diye biraz bastırdım. Yine de iyi bir şey.

Neyse kısaca karanlık korkunla ilgili çok zorlanacağını düşünmüyorum. En azından denemeye değer değil mi?

Sevgiler