Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-05-2010, 07:34 PM   #20 (permalink)
Xarmaşık
Teğmen

Xarmaşık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 105
80 Mesajinıza toplam 383 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Xarmaşık has a spectacular aura aboutXarmaşık has a spectacular aura aboutXarmaşık has a spectacular aura about
Standart Cevap: Şu anda ölseniz arkanizda biraktiginiz icin üzüleceginiz en önemli şey nedir??

Evet, cevaplar genelde aile üzerinde yoğunlaşmış.. benimde düşüncem aynı şekilde.. şuan için ölümüme ailemden başka üzülecek kimse yok.. doğal olarak onların bu üzüntüsü de en çok beni üzerdi...

Bunun dışında soruya genel anlamda bakarsak şu arkadaşın yorumuna aynen katılıyorum..

Alıntı:
kumsal1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şuan ölsem düşünemem ki :))) şaka şaka :))tabi ki istediğim hayatı yaşamadığım için üzülürüm.Anı yaşmadığım için üzülürdüm.Anı yaşayamayan insan zaten yaşasa da ölüdür aslında.Nasıl olmasa bir yarın daha var deyip sürekli ertelediğim hayatın bitmeyeceğini düşündüren zihin yapımla uğraşmam lazım.Hep bugün deyip birgün geçmeden tekrar kendimi eski alışkanlıklarda bulmam.Hayatı ertelememeyi öğrenmem gerekiyor.Anı yaşamak gerekiyor...
En çok, hayatta olmasını istediğim bütün güzellikleri bugüne kadar yaşayamadığıma, yapacaklarımı hep ertelediğime, hiçbir zaman anı yaşayamadığıma ve kendimle beraber mezara götüreceğim hayallerime üzülürdüm...
Xarmaşık isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla