Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-06-2007, 09:47 AM   #11 (permalink)
berkeberk
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Mesajlar: 46
Tesekkür: 0
11 Mesajinıza toplam 34 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
berkeberk is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz?

siteye neden üye oldum. sanırım aradığımı buldum. suçluluk duygularım ve kendine güvensizliğim hat safhadaydı. oldum olası çok istememe rağmen kendime yeterince güvenmemeden ilişkilerim istediğim gibi değildi. Suçluluk ve kendine güvensizlik bende saoyal fobi oluşturmuştu. Yapı olarakda biraz hassasım. Bu yüzden olaylardan çabuk etkileniyorum. yetersizliklik duygularım hemen kabarıyo. Bu durumdan bıkkınlık gelmişti artık. Kendimi nasıl rahatlatıp, normal olabilirim diye düşünürken ilk önce sosyal fobi net sitesini buldum. sonrada orda böyle bi sitenin varlığını öğrendim. scriptleri indirip dinlemeye başladım. Sosyal fobilerim henüz geçmedi ama scriptleri dinlemeye başladığımdan beri kendimi çok rahatlamış hissediyorum. Farkındalığım gelişti. zihnimim bana oynadığı oyunlara karşı artık daha uyanık davranabiliyorum. Yıllardır içimde biriken olumsuz şeyleri hep birlikte paylaşarak kurtulacağıma inanıyorum. İşte burdayım ve hepinizi çok samimi buldum.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

berkeberk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla