Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-08-2008, 04:15 PM   #18 (permalink)
CeM
Çevirmen
 
CeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2007
Mesajlar: 685
Tesekkür: 424
421 Mesajinıza toplam 2,289 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
CeM has a spectacular aura aboutCeM has a spectacular aura aboutCeM has a spectacular aura about
Standart Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak?

Alıntı:
maximumfelix Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Cem_ Nickli Üyeden Alıntı
Eğer korkuyosanız,ruh ikizinizi bulun diye bir script var Atakan bey de onu öneririm super
yazılı olarak mı bu yoksa telkın mı Cem? buraya koyuverelim o zaman
Atakan beyin hazırladığı özel bir telkin super

Alıntı:
Mustang Nickli Üyeden Alıntı

Yaaaaa siz nasıl bir şeysiniz böyle sizlere ne diyeim ben böyle bizler burada okadar çekim yasası diye boşunamı konuşuyoruz sizler bunu deneyimleyip sonuçlarını görmüyormusunuz bak şimdi çok kızdım sizler bu kafayla giderseniz tabiki evde kalırsınız .Kendinize korkuyu çekiyorsunuz tabiki karşınıza korkunç kişiler çıkar .Sinirlendim ve nasıl hızlı yazıyorum şu an............
Ben sizler için iyi çekimler yapıyorum kızlarıma beyaz atlı prens oğularıma prensesler çekiyorum. Benim çekimlerimide böyle söyleyerek bozuyorsunuz.

Canlarım burada 25 yıllık bir tecrübe konuşuyor .Evlilik güzel bir olay ben eğer daha önce şimdiki bilgilerime sahip olmuş olsaydım belkide çok iyi yaşayacağım bir olay olurdu.

Evlilikte enönemlisi karşınızdakini çok sahiplenip canını çıkarmayın .Birbirinize güvenin veya güvenmediğiniz kişi ilede evlenmeyin.Öncelikle sevdiğinizle dost olun ve onu karşınızda bir düşman varmış gibi canını yakacak şekilde eleştirmeyin .Sevin ama boğmayın herkes belli bir yere kadar kendi özgürlüğünü yaşasın evlilik kurumuna saygınızı hiç bir zaman kaybetmeyin karşınızdaki sizden örnek alacaktır .Karşınızdakine zaman tanıyın hemen tası tarağı toplayıp ayrılmayın gece ise sabahı sabahsa akşamı bekleyin .
Birde kızlar annenizin evine her gün gitmeyin aile ilişkilerinizi sınırlandırın.Önce biz olmayı öğrenin sonrası zaten kendiliğinden gelir.Bu söylediklerim her iki cinsinde yapması gereken şeylerdir Emek vermediğiniz hiç bir çiçek yaşamaz .Sevdiklerimizde en nadide çiçeklerimizdir özenle her iki taraftan korunan ilişki neden yürümesin .Ben sizlere böyle çekimler yapıyorum sizlerdende torun istiyorum.Hepinizin yolu açık ve aydınlık olsun.
Bende tam bunları anlatıcaktım ağzımdan aldın...
__________________
-Want2wiN-



ÖNYARGILARI YIKMAK ATOMU PARÇALAMAKTAN DAHA DA ZORDUR - PROF.DR ALBERT EINSTEIN
CeM isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla