merhaba hayatım değişti site sakinleri:)) aranıza yeni katıldım umarım benide aranıza alırsınız.öncelikle sizleri nasıl bulduğumu anlatayım.benim bitmek tükenmek bilmeyen bir kilo proplemim var:( nete araştırma yaparken sizinle karşılaştım,hani bilirsiniz biz şişmanlar yıllardır aldığımız kiloları bir çırpıda vermek isteriz 44şimdi diyeceksiniz dinlediğin müzik seni zayıflatmaz,6 öğün yiyeceksin 3 ana öğün 3 ara öğün olarak yapıcaksın, ayrıca spor aktivitesi yapıcaksın.bunlar çok iyi bildiğim fakat uygulamada zorlandığım şeyler malesef ve 1000 milyonuncu kez başlamayı düşündüğün diyetimle sizlerle tanıştım wave
yalnız birçok şeyi anlamış değilim günlük açmamdaki sebep bu yüzden şaşkın umarım sorularımın cevabını burdan sizlerin yardımıyla bulabilirim. ayriyeten bendede bir gelişme olursa sizlerde günlüğümden öğrenebilirsiniz:))
bu gün Kilo Verme Güven New Age müziğini bilgisayarıma indirdim ve dinliyorum 10 dakkikalık bir müzik birazda bilgisayar özürlüyümdür söylemesi ayıp 10 dakkada bir başa alıp dinliyorum başka ne yapabilirim tüm önerilere açığım.
son olarak tüm site ahalisine:) ulaşmak istedikleri bütün güzel hayalerine en kısa zamanda ulaşmaları dileğiylee