Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-08-2008, 12:51 AM   #760 (permalink)
denizinci
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 24
Tesekkür: 18
22 Mesajinıza toplam 107 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
denizinci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: matrix'e hükmedin

Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
denizinci Nickli Üyeden Alıntı
az önce işten çıkarıldığımı öğrendim. arkamdan kuyum kazılmış üstelik. zaten aynı iş yerinde çalışmaya devam etmek için iki nokta çalışması yapmak bir türlü içimden gelmiyordu, kaç kere düşündüm niyetlenmeden bıraktım. hislerim doğru söylemiş sanırım. bende gelişme mi var yoksa?
birde şöyle düşün..
o işyerinde çalışmaya gönüllü değildin..çalışmaya devam etmek için iki nokta yapmak bile istemedin..sadece işin olsun diye çalışmaya devam ediyordun..( bu benim yorumum) sakın, elinde tutmaya bile gönüllü olmadığın işten kurtulman için arkadaşların yardımcı olmuş olmasınlar..eh bu iş her zaman mertçe olmuyor maalesef..arkamdan kuyum kazılmış diyerek negatif üretme..zaten bumerang bunu yapanlara geri dönecek..sen bu işten kurtulduğun için şükür et..ve daha iyi bir iş bulabilmek için iki nokta yap..emi..
canım hayal ablam,
yüreğime su serptin teşekkür ederim. insanın böyle zamanlarda aklı fikri karışıyor, desteğin beni kendime getirdi biraz. sakinleştim ve düşündüm. birkaç arkadaşımı aradım. fikir alışverişi de iyi geldi. bir parça daha rahatladım. iki nokta yaptım, biri "şimdiki ben", diğeri karşımdaki "işinden memnun ben" olarak düşündüm. işe yarayacağından eminim, iş bulacağım ve o iş beni neşelendirip şimdiki sıkıntıyı unutturacak. kendimi eskiye göre daha güçlü hissediyorum. 4-5 ay önce olsaydı yıkılır ağlar içime kapanır konuşmazdım. öyle olmadığımı görüyor ve gelişme gösterdiğim için de seviniyorum. hayal ablama ve buralarda herkese yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler....
__________________
http://denizdeninciler.blogcu.com<br />
denizinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla