Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-07-2008, 05:12 PM   #25 (permalink)
kzmk
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2008
Mesajlar: 15
Tesekkür: 6
14 Mesajinıza toplam 44 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kzmk is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım..

Alıntı:
SereniTy.. Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Su_Duru Nickli Üyeden Alıntı
TR-ance ellerine saglik bende dinledim... uyumamak icin direndim.. cok rahatladim..uyku sorunum yok cok sukur fakat oyle bi durumum olsaydi kesinlikle faydasini gorurdum herhalde..
ben daha yeni yeni meditasyon yapmaya calisiyorum...ne kadar basariyorum daha bilmiyorum..zaman bunu gosterecektir fakat bundan boyle meditasyon yapmadan once mutlaka dinlerim


Uykuya Yakın Bir Seviyede Meditasyondan KesinLikLe Randıman ALındığı İçin Kendinizi Uykuda Hissetmenizi SağLayacak Dalga BoyLarı Var İçinde.. Çünkü Uykuya YakınLıkta BLokajLar KaLkar.. Mesela Kendinize Normal Zamanda Bir Soru Soruyorsunuz Ama CevapLayamıyorsunuz.. Ama Meditasyon Anında Soru Hakkında Birden FazLa Hiç Aklınıza GeLmeyen CevapLar GeLiyor.. Ben Bu ÇaLışmamdan Çok Randıman ALdım Ve Ayrıca Benden Ve ÇevremdekiLerden ALdığım OLumLu Referanslar Edindiğim ÇaLışmaları Buraya Koydum..


SevgiLer..
O dediğiniz cevap alma olayı banada olur meditasyona başlarım nefes alıştırmaları sonra aklıma sorular gelir yanıtlarım çalışmamı bitirince ne soruları nede cevapları hatırlarım.Normal olarak unutuğum bir şeyi öyle yine kendikendime konuşmalarımda bilinçsiz bir şekilde hatırlamışlığımda vardır tabi.Meditasyon alfa durumuna sadece bi kaç kere geçebilmişimdir düzensiz çalışmamaktan kaynaklanan bişey olsa gerek hatırlamama durumu vs. :] Bu arada çalışmalarınız için çok teşşekür ederim işlh daha güzellerinede imza atarsınız.
kzmk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla