Çevirmen
Tesekkür: 0
109 Mesajinıza toplam 249 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Seni Çok Seviyorum!
· Kadifeden bir yafta koydun sürete ,..silkeledi attı bende olanı,silkeledikçe baktım ne yana düştü ruhum..göremedim nasıl kardın bu sen bu harcı?
· İnceldikçe incelen asi ruhum.. dagıldıkça toparlandı…döndükçe saplandı kaldı....…bu engin deryada bunaldım da sayamadım kaç sefer saldırdı bu yakaza ordusu??
· hücüm ettikçe zamansız,,toz duman bürüdü ufkumu...belki yıllar,belki asır öncesinde gelen yalnız bir haberdi ,dogru..bir not düştü kenara sesi kısılmış harfler,ne dediler duyamadım hakikat bahçesindeki bülbüller..onlar konuştukça ,pusuydu bu bana,kurulan bi oyun,düştü bir yana orda kenarda,yaşadı lakin gün’üm ...
· Çatal çatal batsa her an ,çarpsa ,nefesini çekse alsa……, bu, oyundu yalnızca oynanan senin çorak yurdunda..varlık sahnesine aniden çıktı da ,düşürdü bakışlarını ..…
· Ben çagırmadan geldi,dehşetengiz bir elçiydi...bazen söyledi bazen işaret etti.. bazen..idamımdı gelen…. sadece bu iki hece..…bu kagnısı kırık dünya’da idam da ne??
· Her idam can verdi bana.her nidaa’m idam gibi asıldı boynuma..gülleri solan o bahçede atılmış buldum bu canı…tozlanmış,harabe bir yerde yanılmış…
· Meger atılan bu can degil,senin harcınmış…yeniden karalım her canı canana..atalım..bu varlık ordusu,koşan dört nala,bu harcın atlılarıymış..
· İzlersen başın döner,can bi kere bulaştı toza dumana..
· Hem kahinin kehaneti ,hem abesin iştigali ,buldu deli bir mazhariyet kendine…her yerde eli ayagı kelepçeli gezen deli.bu kahinin en sıcak yareni..,
· …harca toprak gerek durma…aslımdan al,çamur olmadıysa daha…ruhum sen kardıkça tüllendi..her yakazada yeşillendi..o kadife süret her ışıkta şekil almada..
· Gece gündüz döndükçe sormada ,bu suretin aslı,ne zaman dönüşecek,kendi yokluğundan ne zaman sıyrılacak?..,görünmez oldum gayri….
· Süzülmez oldum baldan şekerden,geçemez oldum ince delikten…gene başladı küsmeler ,elsiz ayaksız gitmeler…
· Boş küfelerde bekler dururum,sırtla beni sözdinlemez huyum suyum..asi boynum vurulsa da bu küfede sonum; düşer kalırım, dibine ulaştıkça sözde varım,yok'ta dağım...
· Çözülmez bazı düğümler ,bu küfede eridi binler…ayakları dolaşan din’ler..dinleyen dinlemeyen içti ,ama sarhoş olan sadece bu küfedeki..içtikleri mi neydi?? sır şişesindeki demir leblebi.
· İki ayagı kırık beşikte salla bir sana bir sana..sen, beni bıkmadan çekip öpen yakaza..yumuşak yastıgımda dirilen ,hep burada diri ,hep burada kat’i fariza.
· Merhameti derya beldenin en acımasız piri..
· İster sil de, ister izle.. bu yaşları.Varlıgın tahakkümden ibaret ben de..sonuna kadar açtım kovanın azgını,gelmedi mi arıların ogul verme zamanı.??
· Tüm benleri müsavi kılan o müstagni ifade,.gelir dile...sen bu acı madeni demirci gibi dövdükçe…
· Sonsuza sarkıttıgım saçlarımdan çekip durma..
· En sonunda zahir oldu bu sahnede hancı ve de kapıcı..
· Bu elleri titreyen gözleri görmeyen kiracı,
· Bu azalar, bu arsız dilim.sözü yüklenen bu hamal bana yabancı.
· Döndürüp durdugun bu geceyarısı, bu siyah tüllerin neresinde ??
· Biraz senle yalnız bırak beni,hep sitemler hep dikenler gagaladı,
· Üstüme çakıldı kaldı hayaletin görmeyen gözleri,
Sıtmalar sardıkça buldum damar damar çektiğin beni.. |