Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-07-2008, 09:00 PM   #17 (permalink)
bulentaltinkaya
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2008
Mesajlar: 26
Tesekkür: 0
20 Mesajinıza toplam 138 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bulentaltinkaya is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Reiki,Sedona,EFT,Deep-Peat,Presecion,Hipnoz konularına ilişkin soru-cevaplar

Her kişide 1 tane ana kutupsallık vardır, geri kalanların hepsi alt kutupsallıklardır.

Kişideki Ana kutupsallığa, yüzeysel bir sorunla başladığımız çalışmalarla ulaşırız. Zivorad'ın bana yaptığı çalışmayı örnek olarak vereceğim ki daha iyi anlaşılsın. Zivorad'ın eğitimine gittiğimde bende derin yalnızlık sorunu vardı ve Zivorad, yöntemin teorik kısmını anlattıktan sonra uygulama yapmak için beni çağırdı, derin yalnızlık sorununa çalışmaya başladığımızda, katmanlar soyulmaya başladı, üzüntü, içerleme, öfke, korku gibi katmanları geçtikten sonra, en dipte "Hiçkimse" diye bir duruma ulaştık, Zivorad, bunun kutupsallık olduğunu farkedip "Ben ve Hiçkimse" kutupsallığını bana nötrletti ve o günden sonra yani yaklaşık 3 senedir bir daha o duygu geri gelmedi. Benim ulaştığım ana kutupsallığım "Ben ve Hiçkimse" idi ve buna benim hayatımda yaşadığım ve bilebildiğim bir sorun olan derin yalnızlığa yaptığımız çalışma sayesinde ulaştık. Yani Ana kutupsallıklara, hayatınızda genel olarak yaşadığınız ve bu nedenle zihninizin bildiği yüzeysel sorunlara çalışırken ulaşılır çünkü bu yüzeysel sorunların en derininde bu Ana kutupsallık yatar.

Bu arada bi ara not olarak belirteyim, her derin yalnızlık sorununa sahip olan kişide aynı kutupsallık çıkacak diye bi şey yoktur.. Hatta zivorad o gün bende çıkan o ana kutupsallığı not aldı çünkü dünyada henüz çalışma yaptığı kişilerin hiçbirinde bende çıkan bu kutupsallığa rastlamamıştı. Bu sayede çalışma yaptığı kişilerde bulabildiği bütün kutupsallıkları not ediyordu.

Kutupsallıkları ortaya çıkartmak için PEAT yöntemini hem kendinizde hem de başkalarında yüzlerce kez uygulamış ve yetkinlik sahibi olmuş olmanız gerekmektedir yoksa çoğunlukla farketmezsiniz ve sadece yüzeyden başladığınız konuyu temizler ama kaynak temizliğinde yeterli dereceye ulaşamamış olursunuz.

Ana kutupsallık nötrlendikten sonra, diğer alt kutupsallıklar çok daha hızlı yüzeye çıkar ve temizlenmeye başlarlar. Yazarak anlatmak biraz güç oluyor.
__________________
http://quantum.blogcu.com
bulentaltinkaya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla