Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-07-2008, 08:41 PM   #16 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Reiki,Sedona,EFT,Deep-Peat,Presecion,Hipnoz konularına ilişkin soru-cevaplar

Alıntı:
Bülent Altınkaya Nickli Üyeden Alıntı
Ana kutupsallıklar, kişinin hayatındaki temel öğelerdir ve kişi farkında olmadan hep bu kutupsallık arasında savrulur durur. Bunu bir kitabın kapağına benzetebiliriz, kişideki diğer kutupsallıklar ise bu kapağın altındaki sayfalardır. O yüzden yöntemin kurucusu Zivorad'ın "Primes" ismini verdiği bu ana kutupsallığa ulaşmak PEAT ile mümkündür. Yöntem ismini buradan almaktadır; PEAT yani Primordial Energy Activation and Transendence, buradaki Primordial ifadesi bu ana kutupsallığa işaret eder. Ana kutupsallıklara bazı örnekler: Ben ve Hiçkimse, Ben ve Boşluk, Ben ve Hiçbirşey, Ben ve O vs..
Bülent Bey bunu biraz açabilir misiniz?
Ana kutupsallıklara bazı örnekler: Ben ve Hiçkimse, Ben ve Boşluk, Ben ve Hiçbirşey, Ben ve O vs..

Burada PEAT ı nasıl uygulayabiliriz?Teşekkürler.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla