17-04-2010, 03:24 AM
|
#7 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 1,296
409 Mesajinıza toplam 1,671 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: dua haftası.. Alıntı: Nesira Nickli Üyeden Alıntı
Bir sayalım kaç kişiyiz diye.. Liste çıkartalım.. Önce katılacak kişi sayısı tamamlansın, sonra dağıtım yapalım. Dua sayısı önemli zira.. Organizasyon tam olmalı bu yüzden, dağınık olmamalı..
Her gün 100 adet okumak herkes için kolay olmayabilir, ben bu yüzden en az 22 kişi olalım dedim.. O zaman her kişiye haftada 200 adet düşer ve bu da kolaylıkla okunur.. | haklısın canım okadar kişi bulabilir miyiz bilmiyorum bide herkese güvenebilir miyiz :s gerçekten dua edebilecek olanlar yazsın ben şu kadar okurum diipte okumayanlar olmasın lütfen.. bn şimdi bugüne kadar yorum yapanlardan bi liste hazrılıorm eğer vazgeçmek yada gelmek isteynler olursa düzeltiriz (isimlerimizi de yazalım niyet ederken gerekli olcak).. bide dua ederken niyet etmeyi unutmaynz kafanızın boş olması da çok önemli aklınz bşka şeylerde iken okusanızda pek yararı olmaz buna da dikkat edelim arkadaşlar lütfen yanlş anlamayın emeğimiz boşa çıkmasın istiyorum.. hepinizi seviyorm :)
__________________ Küçücük görünür evler yukardan bakıldığında
Ben de uzaktan baktım malum senli konulara
Bir küçüldün gözümde sen neymişin aslında. . . |
| |