Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-07-2008, 04:01 PM   #363 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: matrix'e hükmedin

Pekala.
Vücudunda elektriği hisseden kim?
Bunu gözlemleyen,bunu görebilen kim?
Sensin.
Eğer ellerinde bu elektriği oluştabiliyorsan yönlendirebilirsinde.Öncelikle bunu yönlendirmeni engelleyen düşünceni bul.Sorular sor kendine bu düşünce beni neden engelliyor de ve onu bırakmaya çalış.Arkadaşların dediği sedona yöntemi budur.Engelleyen düşünceyi sertbest bırakmak,ya da düşüncenin içine girip hissedip onu derin nefes yoluyla dışarı atmak.En son hamle bırakma isteğini bırakmak.

Bu kadar sonuna gelmişken neden önünüze ket koyuyorsunuz,barajlar çekiyorsunuz.Bunu yapmayı isteyen sizsiniz.Bunun için adım atan,didinen sizsiniz.O zaman kendinize izin verin.Ve birde burdan bakarak denemeye başlayın.Önünüzde ki ışıkta engelde sizsiniz.Ama unutmayın aslında engelsizsiniz.Hadi baştan başlayalım.Ne dersiniz?
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla