Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-07-2008, 01:12 PM   #66 (permalink)
TR-ance
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Sep 2007
Mesajlar: 514
Tesekkür: 197
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
TR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura about
Standart Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. //

Alıntı:
BLETERIA Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
SereniTy.. Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
BLETERIA Nickli Üyeden Alıntı
Ya benim bu çakra açıcı ile ilgili bi problemim var. Yani bu gerçekten de çakraları açıyor mu? Bazı çakralarımda (özellikle 2. cakra) tıkanıklık oldunu düşünüyordum. Bunu dinlersem biraz düzelir dedim ama daha kötü oldu. Çakra açıcıyla ilgisi var mı bilmiyorum ama 2. çakranın olduğu yerde çok değişik ağrı desem değil, böyle kasılma gibi değişik bir his oluyor (dikkatimi o bölgeye verince) daha önce böyle olmuyordu. İnanılmaz rahatsız ediyor. EFT, PEAT, SEDONA gibi bildim bütün yöntemleri denemeye calıştım fayda etmedi. Zaten dikkatimi o bölgeye fazla odaklayamıyorum, çok kötü oluyor. Acaba yanlış mı dinledim, 3 gün boyunca her gün yarımşer saat dinledim. Sonra 3 günde 1 dinleme önerildiği için 3-4 gün sonra 1 kere daha tekrar dinledim. Ne olduysa o son dünlemeden sonra oldu. Gene herşeyi elime yüzüme bulaştırdım, ve herzamanki gibi bişeyi düzeltmeye çalışırken yine daha kötüsü oldu.


Kendinizi Kasmanıza Hiç Gerek Yok.. Bu Sakral Çakradaki Kasılmalar Bende Sedonayı Uyguladığımda Meydana GeLmişti.. O ZamanLar Bende Çakra Açıcı Ve O Tarz YöntemLere Biraz Ara Verdim Ve Kendiliğinden Geçti.. Merak Etmeyin Hiçbirşeyiniz Yok..

SevgiLer..
Saol, iyi moral verdin ama Salı gününden beri böyle 2 gün oldu yani. Arasıra aklıma gelince kasılmalar oluyor. Dikkatim başka yerdeyken bi problem yok. Ne kadar zamanda geçer. Geçsin bir an önce. Dayanamıyorum çünkü.
Bi de bu neden kaynaklanıyor. Yani çakra açılıyo da ondan mı yoksa başka bişeden mi?

Bu arada şunu da ekliyim, Bu kasılmalar bende 1-2 senedir vardı. Ama çok az boyutta. Rahasız etmezdi pek. ZAten çakra açıcı dinlememin temel sebebi oydu. Umarum tamamen düzelir. İşte o zaman mükemmel olur.

Bu Tarz DurumLarda En Geç 1 Hafta İçerisinde Geçme Söz Konusu.. Bence Orada Tıkanık OLan YerLerin AçıLıyor Ondan Kendini Huzursuz Hissediyor OLabilirsin.. Yani Kendini Çok Kasmana Gerek Yok.. Hatta Bundan KârLı BiLe ÇıkabiLirsin.. (2. Çakranın AçıLması.. )


SevgiLer..
__________________
Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir


Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF
TR-ance isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla