Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-06-2008, 03:56 PM   #32 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: HİPNOZ DENEYİMLERİ

Alıntı:
izumi Nickli Üyeden Alıntı
uzun uzuunnn yazdım ama hepsi gitti..
neyse demek kiş sizi sıkmamam gerekiyormuş.. ben işin özünğ anlatayım...

benim yeniden hayatım değişti ve çok mutluyum...
herşeyin daha çok farkındayım... kuş gibi hissediyorum kendimi..

dün sürekli transtaydım diyebilirim... transayken Adil Bey'in dediği herşeyi anladım, sonrasında hatırladım, ama karşı koyamadım mesela..
hatta "acaba transtamıyım" diye bile düşündüm... ama düşünürken Adil Bey!in dediklerini uyguluyordum.. demekki transtaydım
ilginç, çok güzel birşeydi...

gece Adil Beyin dediklerinin hepsini yaşadım...
hatta hala yaşıyorum, "değişimi farkettim"

bu arada Halay ablacım müthiş bir ansansın...

Hayal ablamın "git seminerde şunu bul" dediği başka kimse var mı?
herkesi birbirine emanet etmiş...

müthiş sini MÜTHİİŞŞŞŞŞ 96

bu arada sende HARİKASIN ŞAMANCIM.... 96
İzumi'cim senin transtayken gülen bebek yüzün hala gözlerimin önünde.Çocukluğuna döndüğünde ve o bedene büründüğünde o kadar şeffaf ve tatlıydın ki anlatamam.Tam bir muzip gülüş(yanlış anlaşılmasın tatlı anlamında),el ve kol hareketlerin,hafif sallanman kısacası tam bir çocuktun.Diğer koltuğa geçtiğin an hakkında yorum yapamıyorum çünkü arkan bana dönüktü.Ama söylenenlere göre olgun bir gülüşmüş.Kısacası ben istediğine ulaşacağına inanıyorum.Sen ne istediğini o kadar iyi biliyor ve yapman gerekenlerin hakkında o kadar net düşüncelerin var ki bence her istediğini başarabilirsin.Sizlerle orada olmak çok güzeldi.O toplu enerjiyi yaşamak tarifi imkansız bir haz verdi bana.
Sevgiler sana
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla