Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-06-2008, 11:35 AM   #20 (permalink)
aysegul_tirtil
Yüzbaşı

aysegul_tirtil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,467
431 Mesajinıza toplam 2,881 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant future
Standart Ynt: Bazen korkuyorum...Yardımcı olabilecek arkadaş var mı?

sakın üzülme canım seni çok iyi anlıyorum ben benzer durumları çok yaşadım.ama unutma üzüldügünde duruma daha çok enerji verirsin.çekim yasasını uygularken korkun varmıydı bilmiyorum ama eminim üstbenin sana aslında istediginin ve ihtiyacının bu olmadıgını söylemiştir.ben en son iş için sınava girdigimde bi tarafım çok istiyor ve korkuyoru bi tarafımda ise bi rahatsızlık bi huzursuzluk vardı ve işim olmadı ama ben üzülmedim öyle olması gerektigine inandım.çekim yasasının en önemli ve güçlü unsuru nötr güç olan huzurdur hem korkup hem isteyince olmuyor.gönlünü ferah tut inancın tam olsun.hadi ama üzülürsen durumu güçlendirirsin.sevgiler
aysegul_tirtil isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla