Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-06-2008, 10:29 AM   #14 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: Bazen korkuyorum...Yardımcı olabilecek arkadaş var mı?

Alıntı:
pamukk Nickli Üyeden Alıntı
evet arkadaşlar .. 1aydır üzerinde çekim yasası ile çalıştıgım ,resmen çalıştıgımı yaşadığım ,istediğim işyerinden cevap geldi..

Cevap ne mi :Olumsuz...

Ben ne haldeyim hiç sormayın..şu an berbat bir durumdayım..ağlamaktan gözlerim kan çanağı durumda..anlatılabilecelk gibi değilim..Ne diyeceğimi bilmiyorum...Hayallerimi başkası mı çaldı ?? İnanamıyorum hala "olumsuz"....Beni cevabın olumlu oldugunu söylediğini duydugum imgeleme hala kulağımda.............

aşkolsun sana, darıldım kırıldım..küstüm işte, ama bu çene durmuyor..varmı böyle üzülmek..pamuğum güzel yavrum..bak şimdi..bizler bilinçaltımızı, telkinleri dinleyerek en mükemmel olanı bize çekmesi için proğramlıyoruz..demekki bu iş yeri senin için en mükemmeli değilmiş...kuzum benim..bu vesile ile hatırlatayım, çekim yasasını başlattığınızda niyet ederken "bu veya daha iyisi" deyin bunu söylemek bilinçaltımızı daha iyisini yapması için proğramlamıyor, sadece bize hedefimiz gerçekleşmediğinde e, biz daha iyisini istemiştik deme şansı veriyor, pamuğum sen en acılı günlerini iş yerinde yaşadın..bilinçaltın seni korumak adına, işe girmeni engelliyor, bak seminere katıldığında adil bey bilinçaltının işleyişini sizlere daha iyi anlatacak..allahın tek işi bu değil..balım..önce sen yaşadığın travmatik günlerini zihninden delet etmesende o, günlerin sana neler öğretmek istediğini bir anla, merak etme bu anlayışın ve farkındalığın kendiliğinden
gelişecek...hem ne biliyorsun bu iş yeri sana tekrar dönebilir..sen bu kadar isteyeceksinde olmayacak..yok anam böyle bir şey ya bu iş yeri olacak yada daha iyisi..üzülme bilinçaltına üzgün mesajlar gönderme..özellikle duygu yüklediğimiz mesajlar bilinçaltımıza hiç vakit kaybetmeden yerleşiyor...bu günler bitti kuzucuğum..bak telkinler, öğrendiğimiz, çalışmalar, hipnozlar, ve daha bir sürü şey, hayat bizim en rahat yaşayacağımız hale gemek için tüm fırsatları önümüze çıkarıyor..hadi gül biraz seni seviyorum saygılı sevgiler..