Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-06-2008, 01:22 AM   #13 (permalink)
duru79
Yüzbaşı

duru79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,619
358 Mesajinıza toplam 2,162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
duru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of light
Standart Ynt: Bazen korkuyorum...Yardımcı olabilecek arkadaş var mı?

Pamukcum aynısı benim başıma da geldi.Benim de çok istediğim bir iş vardı ama sonuç olumsuz oldu,çok üzüldüm hatta ağladım.Sonra "demekki bu iş benim için hayırlı değilmiş karşıma daha iyisi çıkıcak" diye kendimi telkin ettim..Böyle düşününce rahatladım.Belki sana da faydası olur.
Alıntı:
pamukk Nickli Üyeden Alıntı
evet arkadaşlar .. 1aydır üzerinde çekim yasası ile çalıştıgım ,resmen çalıştıgımı yaşadığım ,istediğim işyerinden cevap geldi..

Cevap ne mi :Olumsuz...

Ben ne haldeyim hiç sormayın..şu an berbat bir durumdayım..ağlamaktan gözlerim kan çanağı durumda..anlatılabilecelk gibi değilim..Ne diyeceğimi bilmiyorum...Hayallerimi başkası mı çaldı ?? İnanamıyorum hala "olumsuz"....Beni cevabın olumlu oldugunu söylediğini duydugum imgeleme hala kulağımda.............
duru79 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla