Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-06-2008, 06:32 PM   #2 (permalink)
MuminOKAN
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: Earth
Mesajlar: 3,639
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Ynt: doğru başlamak

merhabalar abcdef.
size teşekkürlerimi sunarım böyle bir planınızı olduğu için ve bizle paylaştığınız için.
gerçekten çok iyi olacağına inanıyorum ki ben evlendiğimde -şuan evli değilim ama planlarım arasında yüksek önceliğe sahip.- böyle bir planı hayata geçirmeyi planlıyordum.

mesela geçen gün bir yazı okudum bir arkadaşımız paylaşmıştı hala hatırımda ve büyük ihtimal bende aynı eylemi gerçekleştirene kadar unutamayacağım.
bir üniversite öğrencisi ve bir prof vardı. olayın ana teması bir babanın ve annenin evlatlarına verdiği önemi anlatıyordu. baba oğluyla bir öğlen geçirmek için toplantısını erteliyor ve en can alıcı kısmı ise oğlu yada kızıyla konuşuyorken dizlerinin üzerine çöküp aynı göz hizasında olmaya özen gösteriyormuş.
şimdi sizin dediğinizle bu durumu örtüştürdüğümüzde nasıl bir evlat olur, hayali çok güzel. ve inşallah böyle bir olayı gerçekleştiririz.
ben konu ile alakalı elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım.

20li 30lu yaşlarda -ki yaşın önemi yok. önemli olan tecrübe, bilgi ve beceri- kendi hayatımızı değiştirip daha deneyimli birey olarak yeni neslimizin hayatlarını da değiştirecek nesil olmak güzel bir duygu...
__________________
Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr


Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla