Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-03-2010, 09:11 AM   #147 (permalink)
Sultan
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: buda benim hikayem :)

Alıntı:
hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne kadar güzel çocuklarınla bahçede oynuyorsun. Temiz hava, güneş ve bol sevgi. Yarasın;) Bende seninki kadar tatlı bir yuva sahibi olmayı diledim ve bunu evrene güvenle gönderiyorum. (çekim yasası onuda bana getirir nasılsa. Teşekkürler iyiki varsın.
Alıntı:
aybükem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
senin bu yönünü çok seviyorum çocukla çocuk büyükle büyük oluyorsun
ne güzel her kesle istediğiniz gibi olabilmek iyi ki varsınız
Alıntı:
gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Supersin bengusu Bahçede oynamak gülüp eğlenmek çocukluğunu hatırlatması ,mutlu olunacak kadar varBende çocukken çok oynardım ip top felan gece zor eve girerdim :D:DGünlüğünü okuyunca çocukluğumu hatırladım ve mutlu oldum. Herşey gönlünce olsun.İyi ki varsın.
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar iyi varsınız.dün akşam iş çıkışı öyle yağmur yağıyorduki sudan çıkmış balığa döndüm.eve kendimi zor attım.kapıya vardığımda sular akıyordu.kapı açıldı küçük kızım yeni uyanmış koşturarak kapıya geldi.bana yoğurt almadın mı dedi.söylemedinki kızm dedim.o gözlerindeki ışık söndü.kızım çikolata aldım dedim.cocuk geri döndü gitti.ıslanmışım yorulmuşum der içeri girerdim eskiden olsa.tekrar ayakkabılarımı giyip en yakın marketin yolunu tuttum.alıp götürdüm.gözlerindeki ışığı görmeliydiniz ıslanmışım yoruluşum kimin umrunda onun sarılışı bütün yorgunluğumu aldı.değişim çok güzel şey.bulunduğum bu noktada her şey mükemmele gidiyor....sizinde günleriniz güzel geçsin dostlar iyi ki varsınınız.......
  Alıntı ile Cevapla