Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-03-2010, 11:09 PM   #3 (permalink)
ceylan84lum
Üsteğmen

ceylan84lum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 204
313 Mesajinıza toplam 1,423 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ceylan84lum has a spectacular aura aboutceylan84lum has a spectacular aura aboutceylan84lum has a spectacular aura about
Standart Cevap: utanılacak sözler...

çok ağır konuşmuşsunuz..babanızın bedduasını değil duasını alın derim..elini öpün geç olmadan..her ölüm birçok keşkeyle doludur..sonradan ardı ardına sıralamayın keşkeleri...hem de para yüzünden ...

ayrıca babanız hayattayken hukuki olarak mal varlığını dilediği gibi harcar ..doğru yerede kullansa da yanlış yerede kullansa da onu yargılayamazsınız....belki alır karşınıza baba oğul gibi konuşursunuz...hakaret etmeden...eğer o parada emeğiniz hakkınız varsada Rabb im başka yerden verir elbet ..hakkı haksızda bırakmaz

annem anlatırdı;
dedem babasının onca zulmüne rağmen onu her gün yıkarmış yedirirmiş sarar sarmalarmış..boynunu büker hizmet edermiş..hayret edermiş yakınları sana sunu yaptı bunu yaptı yüzüne bakılmaz onun sen ne yıpratıyosun kendini deli misin bırak git demişler bigün..
....ben de babayım demiş dedem..ben de babayım...

seni çok seviyorum babacım
her ne kadar yanımda değilsen de olsun .resmin var odamda ..ben bizim için çalışan o nasır tutan ellerinden hasretle öpüyorum...tırnağın kadar olsam bana yeter baba..
kıyamadığın kızın...