Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-06-2008, 11:09 PM   #18 (permalink)
MuminOKAN
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: Earth
Mesajlar: 3,639
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Ynt: ÖSS 2008 Odası...(Üyelerin Temenni ve Tavsiyeleri)

merhaba arkadaşlarım. bugün bende sınava girdim ve az evvel istanbula döndüm. sınava bir girişim bir deçıkışım vardı. neredeyse geç kalıyordum. uzunköprüde üniversite bayağı dışarıdaymış. birde sabah silgi aradım ki o ayrı bir durum.
öğrenciye bak sınava girecek silgisi yok. hatta kalemide
ben çalışmadığım halde -ki açıköğretim istiyordum biliyorsunuz- az biraz çalışsaydım fakülte kazanırdım. sanırım bir yeri kazanamayacağım. açık öğretim kesin olur ama. fakat sınav zevkli idi. sorular basit geldi. hoş bu basitliği merkezde onaylarmı bilemiyorum ama toplamda 180 soru görüp 150 civarı işaretlediğimi söyleyebilirim. tarih coğrafya bilgimin çok iyi olmadığını bildiğim için bi baktım sorulara beni aşmıştı. bende işaretlemedim. ama sınav stilini çok beğendim. önümüzdeki yılllarda öss nin birkaç oturumda yapılacağı haberini alınca daha da sevindim çünkü kalite artacak. dolayısıyla adaylar sahip oldukları bilgiye göre birbirleriyle yarışacak. sınav tarzını neden beğendiğimi sorarsanız sözel 2 deki sorular diyebilirim. çünkü ben 7 - 8 sene önce girdiğimde bana romanlar hakkında sorular sorulmamıştı.


ceren üzülmene gerek yok abla. bak örnek için ben 7- 8 yıl sonra yeniden girdim. ki 4. girişim. -e az mış. -
yukarıdaki açıklamam seni üzmesin çünkü ben çalışıyorum. ben zamanında yoğun çalışamadığım için durum gereği seçim yaptım ve bu karar beni buralara getirdi.
yazık bana derken, eğer kendine hakaret ediyorsan kusura bakma ama o hakareti hak etmedin.
evet çalıştın hatta çok çalıştın ve şimdi güzeel bir tatili hakediyorsun.


sağlıcakla ve ışıkla kalalım...
__________________
Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr


Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla