Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-03-2010, 06:16 PM   #2 (permalink)
derya88
Yüzbaşı
 
derya88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 578
Tesekkür: 2,121
620 Mesajinıza toplam 3,835 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
derya88 is just really nicederya88 is just really nicederya88 is just really nicederya88 is just really nicederya88 is just really nice
Wink kendine reiki yaparken el pozisyonları

Kendi, kendinize Reiki uygulaması yaparken kullanabileceğiniz pozisyonlar, şunlardır

Pozisyon 1

Parmaklarınız alnınıza gelecek şekilde ellerinizi gözlerinizin üzerine yerleştirin. Bu pozisyon stres, göz problemleri, astım, grip, alerjiler ve sinüslerdeki rahatsızlıklar içindir.

Pozisyon 2

Kulaklarınızın hemen önünde iki ara çakra vardır. Ellerinizi şakaklarınıza gelecek şekilde buralara koyun. Bu pozisyon ile sağ ve sol beyin dengelenmesi gerçekleşir. Çok rahatlatıcıdır ve tüm bedene etki eder. Kulak ağrısı, soğuk algınlığı ve yüksek ateşte etkindir.

Pozisyon 3

Ellerinizi kulaklarınızın üstüne gelecek şekilde yerleştirin. Bu pozisyon denge, işitme problemleri, kulak rahatsızlıkları, grip ve üşütmeler içindir.

Pozisyon 4

Ellerinizi başınızın sağ ve sol tarafına gelecek ve taç çakranızı açık bırakacak şekilde yerleştirin. Bu pozisyon baş ağrısı, göz problemleri, stres, sindirim sorunları, duygusal bozukluklar ve multipleskleroz içindir.

Pozisyon 5

Ellerinizi başınızın arkasında baş bitimini kavrayacak şekilde yerleştirin.
Bu pozisyon baş ağrıları, göz problemleri, ateş, sinüsler, sindirim bozuklukları, korkular, fobiler, şok durumları ve depresyon içindir.

Pozisyon 6

Bir eliniz arkadan ensenizi, diğeri önden gırtlak çıkıntısını kavrayacak şekilde ellerinizi boynunuza yerleştirin. Bu pozisyon konuşma problemleri, bronşit, grip, üşütme, sinirlilik, nefes alma, kendini ifade etme ve iletişim içindir.


Pozisyon 7

Bir elinizi göğsünüzün tam ortasına, diğerini hemen üstüne, bitişik olarak kalp çakranıza yerleştirin. Bu pozisyon bağışıklık bozuklukları, kalp, anjin, ciğerler, kilo problemi, duygusal sorun ve stres içindir. Sevme kapasitesini arttırır ve negatifliği giderir.


Pozisyon 8

Ellerinizi göbek deliğinizin üstünde ve göğsünüzün altında kalan mide çakrası üzerine yerleştirin. Bu pozisyon tüm mide sorunları, korku halleri, heyecanlanma, sinirlilik ve şok durumlar içindir. Şeker ve yağ metabolizması düzenini sağlar.

Pozisyon 9

Göbek deliğinizin altında kalan karın çakrası üzerinde, parmak uçlarınız aşağıya doğru bir "v" harfi oluşturacak şekilde ellerinizi yerleştirin. Bu pozisyon sindirim sorunları, bağırsaklar, yumurtalıklar, prostat bezi, enfeksiyonlar, idrar yolları, mesane sorunları, menopoz rahatsızlıkları, rahim urları ve dolaşım sistemi içindir.

Pozisyon 10

Ellerinizi bacaklarınızın bedene yakın olan üst bölümünde, parmak uçları iç tarafa yakın olarak( üst baldırlar üzerine) koyun. Bu pozisyon tüm bacak problemleri içindir.

Pozisyon 11

Ellerinizi dizlerinizin üzerine yerleştirin. Bu pozisyon eklem ve romatizma ağrıları, kireçlenme, menüsküs, eklem iltihapları ve varisler içindir.


Pozisyon 12

Ellerinizi ayak bilekleriniz ve ayak tabanınızın orta bölümüne gelecek şekilde yerleştirin. Bu pozisyon ayak sorunları, yorgunluk, varis, romatizma ağrıları ve eklem rahatsızlıkları içindir.



KAYNAK : Reiki Evrensel Yaşam Enerjisi / GülümOmay / Reikievi yayınları
__________________
BEN OLANI OLDUĞU GİBİ,OLDUĞU HALİYLE,OLDUĞU ŞEKİLDE KABUL EDİYORUM.OLSUN O HALDE...
derya88 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla