Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-03-2010, 05:05 PM   #2 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: iMPORTED ANGEL'İN DOĞUM GÜNÜ PARTİSİİ

Alıntı:
teoman_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
iyiki dogdun imported angel
sağlıklı, mutlu ve uzun seneler...
Alıntı:
Mia ~ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Nice mutlu, sağlıklı, huzurlu senelere...İyiki doğdunuz...:)
Alıntı:
phantomm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ohh ohh parti varmışş burdaa:) Yeni yaşında şans,sağlık,mutluluk diliyorum imported angel.
Alıntı:
bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
mutlu yıllar..sevgiylle kall..
Alıntı:
nsmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
DOSTUUUUMM, İYİKİ DOĞDUNN iYİKİ VARSINN NE ZAMANDIR BURALARDAYIZ SEN GÜNLÜĞÜNE İLK YAZI YAZDIĞIN AN KANIM ISINMIŞTII İŞTE, SORUNLARINDAN KURTULMAK İÇİN HAREKETE GEÇEBİLEN BİRİSİ, DEMİŞTİMM YİNE DİYORUM ONDAN SONRA, GÜNLÜĞÜNÜN GEDİKLİSİ OLDUUUUMM NEYSE FAZLA UZATIP CANINI SIKMAYAYIM İYİKİ DOĞDUNN :) NİCE MUTLU, HUZURLU, KEYF DOLU YILLAR SENİNLE OLSUNN İYİKİ VARSINN SENİ ÇOOOOOOOOOOOOKK SEVİYORUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMM

hepinize tek tek yazamadığım için özür dilerim biraz geç kaldım....iyiki varsınız...hepinizi çok seviyorum

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla