Cevap: İSTEDİĞİM HAYAT ....---the desert e özel---- bugun cok yoğundu.muşterılerle uğraşmak bır olum..ama bı o kadarda hoş bı iş..dınlemek dınlenmek..gercekten emeklerınızın karşılığı gelıyor sanki...bugun yıne onu gordum...gulumsedi bana ..ne kadar tatlı gamzeleri var yanakalrının her ıkı yanında..gulumsedıkçe daha bır tatlı oluyor....:) aşık mı oldum ne...boyu uzun kılosu orantılı...sacları dalgalı ve hepp bakımlı..gercekten hanı suratıa bakılınca adam gıbı adam ızlenımı verıyor bana..her ne kadar adamsız kaldığını duşunduğum bu dunyada gercekten bu duşuncemı curutuo bana gore...hep huzurluyu yanında ...bugun benım açımdan kotu bır şey oğrendım aslında gerçı kotu demıyelım de ne bılım sanırım kendımı kotu hıseettım ...nışanlısındna ayrılalı bı kaç ay olmuş...bellıkı ondan masasında ole arada bır dalıp gıtmeleri....ama daha sonra gozlerınde oluşan kızgınlık sanırım ona karşı oluşan sevgının azaldığına işaret..neysee sıonucta tanıdığım kadarıyla eğer sevseydı gercekten onun yanında olacagını duşunuorum.. |