Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-02-2010, 09:12 PM   #7 (permalink)
phantomm
Çevirmen
 
phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 0
Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Cevap: kpss(öğretmen adayları)

Benim geçen sene kafama kazınmış birşey vardı.Ben zaten öğretmenim neden bir daha sınava tabi tutuluyorum ki?Üstelik yıllardır matematik görmemişim matematik çözmem lazım.Kendi branşımdan tek soru yok!Bu düşünceye öyle takılmıştım ki resmen bu düşünce yüzünden çalışmadım.Başka şeylere yöneldim işe girdim filan..
Bu sene bunu aştım neyseki.Olaya birşeyler öğreniyorum,yeniden matematikle barışıyorum,genel kültürümü artırıyorum diye bakıyorum.
Yine de onca yıl ders çalışmanın filan verdiği bir yorgunluk var.Kitaplarıma elime alana kadar bayağı bir zorluyor beni bu.Belirli saatler koyup program yapıyorum bu sefer stres oluyorum.Yapmasam da iki üç gün üstüste hiç kitabı elime almadığım oluyor..
Yine de napıp edip bu sene kazanıcam inşallah.:)
İnşallah herkes kazanır diyeceğim ama maalesef bu şartlarda zor.İnşallah herkesin istediği işe girip çalışabileceği,mutlu olabileceği bir ortam olur ülkemizde diyeyim bari.Ve inşallah biz kazanan azınlık içinde olup,insanlara faydalı olabiliriz:)
__________________
Ben bir başarı hikayesiyim.
phantomm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla