Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-02-2010, 02:31 AM   #18 (permalink)
teoman_
Yüzbaşı

teoman_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 712
521 Mesajinıza toplam 2,173 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
teoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud of
Standart Cevap: Değişmek istiyorum:(

çok güzel ve basit bir yöntem vardı
ismi hoponopo muydu, honopono mu öyle tuhaf bir şeydi ama isimler önemli değil. ayrıca bu kadar basit olmasına rağmen bu kadar etkili bir yönteme bu salakça ismi veren kalın kafalıyı buradan sevgiyle anıyorum :)
neyse isimler üzerinde durmayalım
mantik basit
öncelikle
iloscuk'u sevmekle başlıyor ve onu sevmekle bitiyor herşey. nickin değişince kişiliğinin değişeceğini düşünme.
kendine,
seni seviyorum,
özür diliyorum
affet beni....
diyebilmekle değişim süreci başlar.

mesajlarından anladığım kadarıyla sosyal fobi ve belli aralıklarla nükseden depresyon belirtileri gösteriyorsun. ikisinin bir arada görülme ihtimali var.
kendine çok fazla yüklenmemeni ve hayatında ters giden şeyler için kendini ve başkalarını suçlamaktan vazgeçmeni önerebilirim.

son olarak ister istemez profiline bir göz attım, güzelsin ve yaşından çok daha genç gösteriyorsun.

Karnımı besliyorum
teoman_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla