Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-02-2010, 09:28 PM   #5 (permalink)
Elektra
Guest

Standart Cevap: Değişmek istiyorum:(

Alıntı:
iloscuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Değişmek istiyorum çünkü buna gerçekten ihtiyacım var.Ama o kadar çok istediğim şey var ki.Neyi,nasıl yapacağımı,öncelik sırasını nasıl belirleyeceğimi bilmiyorum.31'e gireceğim yakında.Yaşımı da kafama takıyorum bazı şeylere geç kaldığım için.Aslında sıkıntılı ruh durumum birçok şeye bakış açımıda olumsuz olarak etkiliyor.Ezik biri gibi göründüğümün farkındayım ama hayat istediğim gibi gitmedikçe ve ben en çok değiştirmek istediğim şeyleri değiştiremediğim sürece bu böyle devam edecek.Değişmek istiyorum çünkü buna gerçekten ihtiyacım var..
Ezik biri yapmak istediğini eyleme geçirip gider patronlarına dobra dobra içindekileri anlatıp tazminat konusunu konuşabilir mi kız? Bir de ezik gibi hissediyorum kendimi diyor. Senin yapabileceğini kaç kişi yapar aslanım benim. Senin gibi yürekli bir kız, ezik lafını kendine yakıştırmamalı bile. Ben senin değişeceğine istediklerini yapabileceğine inanıyorum sende o potansiyel var. Destek olarakta sonuna kadar senleyim.Sorunlarını bana anlatabilirsin. Sevgilerle...