Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-02-2010, 07:56 PM   #7 (permalink)
Ibanez
Teğmen

Tesekkür: 0
11 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Ibanez is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Seviyorum ama...

Alıntı:
zynp0 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba Ibanez, bence kendi kendini korkuttuğun için bunalmışsın. Emin ol kendinde bir problem olmadığını için rahat bir şekilde düşünmeye başladığında geçmiş bu kadar sık aklına gelmeyecek. Benim anladığım kadarıyla ilk kız arkadaşın aklına geliyor. İlkler unutulmaz diye boşa dememişler:) Ben sana buradaki telkinleri öneriyorum, bir de çok yakınındaki bir yada birkaç kişi dışında bu düşündüklerini paylaşmamanı. Aslında sanal alemde insanlara sürekli olarak bundan bahsederek problemi kendin oluşturuyorsun, bu da takıntı haline geliyor. Aklına gelmesi bence normal, sen de bunun normal olduğunu fark ettiğinde insanlarla paylaşma gereği duymayacaksın, senin içinde de önemi azalacak. Geçmişte yaşananlar aklımıza gelebilir, özel şeyler paylaştığımız insanları özlemle hatırlayabiliriz, ama "onların benim hayatıma katacağı şeyler bitti, ancak eski anılarımı hatırlayıp mutlu olmamda da bir sakınca yok" diye düşünürsen rahatlayacaksın. Eski sevgililerini hiç düşünmeyen, tamamen unutan insan yoktur diye düşünüyorum. Ego güçlendirici, suçluluk duyguları ve kendine güven telkinlerini öneriyorum kesinlikle.
Aslında ilk kız arkadaşım değil, kız arkadaşım değil sadece arkadaşımdı.Bir şeyler hissettim mi hatırlamıyorum...Ondan öncede bazı kişileri sevmiş olabilirim, ondan sonrada ama o ilk değildi.
Ibanez isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla