Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-01-2010, 04:09 PM   #5 (permalink)
sanemce
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Cevap: hayatıma hep sinirli ve kıskanç insanları çekiyorum

Alıntı:
ozardage Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar ben hayatıma sürekli sinirli ve tartışmacı insanları çekiyorum hep birilerini idare eden,ortamı yumuşatan durumdayım ama sıkıldımmmm.
kız erkek fark etmiyor,kız arkadaşım bile beni kıskanabiliyor (başka kız arkadaşlarımdan),erkek arkadaşım da hepsi aynı.
ve özgürlüğümü inanılmaz kısıtlıyorlar,yetmiyormuş gibi hiç tanımadıklarım bile benim hayatıma müdahale edip beni kısıtlıyor.komşu,ev sahibi, bilmem kimin annesi vb.ben bu durumu neden yarattım bilmiyorum ama kurtulmak istiyorum.nasıl gider bu sinirli ve baskıcı insanlar hayatımdan da ben özgür olurum
merhaba ozardage

karşına çıkan bu insanlar sana neyi anlatmaya çalışıyor?

bu tip insanlarla karşılaşmamak için kendini nelerden özgürleştirmelisin ? veya hangi yönlerini güçlendirmen gerekiyor?

çevremizdeki kişiler bizi bulmadan önce yaydığımız frekanslar doğrultusunda önce enerjilerimiz buluşur.. karşımıza çıkan kişi veya durumlar bize aynalık görevi yaparlar ki o yönümüzün farkına varıp gerekli müdahalede bulunabilelim..

o kişilere görevlerini yerine getirdikleri için teşekkür et ve artık onlara ihtiyacın kalmadığını söyle.. (bunu içinden de yapabilirsin)

telkinleri dinlemeye devam ederek, duruma uygun olumlamalar yaparak mevcut durumu değiştirebilirsin.

sevgiler