Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-01-2010, 11:51 AM   #24 (permalink)
Turhan
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Bulunduğu yer: Kocaeli
Mesajlar: 170
Tesekkür: 101
187 Mesajinıza toplam 1,304 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Turhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really nice
Standart Cevap: Otohipnoz gerçeğin kapısı

Başka bir otohipnoz tekniği daha,
Sessiz, sakin; kimsenin sizi rahatsız edemeyeceği bir ortamda bulunun. Bu bir tür meditasyon olarak da rahatlıkla kullanılabilir. Meditasyonla veya hipnozla oluşan trans durumu farklı değildir. Sırt üstü yatabilir yada dik bir şekilde oturma pozisyonunda bulunabilirsiniz.

Sağ elden başlanılır ve en az üç – beş defa “sağ elim ılık” denilir. Bu telkin esnasında zihin sağ elde yoğunlaştırılarak sağ el düşünülür. Sonra “sol elim ılık” daha sonra “her iki elim de ılık” üç – beş defa tekrarlanılır. Her tekrarda zihin tekrarlanılan yerin görüntüsünü alır. Her iki el yada diğer bölgelere telkin verilirken her iki el birlikte düşünülür. Ellerden sonra kollara başlanılır. “Sağ kolum ılık” üç – beş defa, “sol kolum ılık” üç – beş defa her “iki kolumda ılık” üç – beş defa tekrarlanır. “Sağ ayağım ılık, sol ayağım ılık, her iki ayağımda ılık, sağ bacağım ılık, sol bacağım ılık, her iki bacağımda ılık” üç – beş kez tekrarlanılır. El, kol, ayak ve bacaklardan sonra göğüs boşluğuna geçilir.” Göğüsüm rahat ve yumuşak”, “kalbim düzenli ve rahat”, “nefesim geniş ve düzenli” denilerek hepside üç – beş kez tekrarlanılır. Zihnen bu tekrarlarda telkin verilen vücut kısımlarının düşünülmesi, örneğin kalbimizi sanki avuçlarımızda atışlarını görüyormuş gibi düşünmemiz ve hissetmemiz gerekir. Göğüsüm rahat ve yumuşak derken tüm göğüs kafesi zihinde canlandırılmalı rahat ve yumuşak olduğunun farkına varılmalıdır.

Göğüs boşluğundan sonra “omuz adalelerim gevşek ve rahat”,” boyun adalelerim gevşek ve rahat” denilerek her ikisi de üç yada beş kez tekrarlanır. Ağız , dil ve en son olarak da alnım ılık ve rahat diye telkine devam edilir. Yine bu telkinler de en azından üç yada beş kez tekrarlanılarak yapılmalıdır. Bu arada seans ortalarına doğru göz kapaklarının iyice ağırlaşmış olduğu telkini de yapılır. Bir çok kişi böyle bir uygulamanın ardından hemen ilk seanslarda tam istediğini gerçekleştiremeyebilir. Sabırla uygulamaya devam edildiğinde; birde şimdinin gücü kullanılarak şimdi yapıyormuş gibi; beş on yıl sonra veya çok yakın zamanda yapmayı istediğiniz şeyleri gerçekleştirmiş gibi hayal gücünü kullanarak kendinizi zihninizde canlandırdığınızda mükemmel derecede anlamlı sonuç alabilirsiniz. Seans sonlarına doğru vücudunuzda düşüncelerinizin ve hayal gücünüzün meydana getirdiği farklı ruh halinin mutluluğunu lütfen doyasıya yaşayın.
__________________
http://yapabiliriz.blogspot.com/

ÇOK İYİ ISRAR EDERİM.

Ben hayatın sunduğu tüm güzellikleri hakediyorum ve şu an kendime çekiyorum. Bolluk enerjisinin benimle dolaşabilmesi için şimdi izin veriyorum" . "Yüksek bolluk enerjisini hakediyorum ve vücudumu sarmasına izin veriyorum. Bu enerji ile uyum sağlıyorum"

Başta kendimi sonra herkesi affettim.
Turhan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla