Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-01-2010, 06:33 PM   #3 (permalink)
UMUTLAR!M..

UMUTLAR!M.. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 47
15 Mesajinıza toplam 56 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
UMUTLAR!M.. is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: O Bunu Okuyor!!

O bunu okuyormu bilmiyorum.
okuyorsa şu kelimelerimi ifade etmek istiyorum..
Ben hayatımda sevdığim kişiyi karşılıksız sevdim.
tabiki karşımdakı karşılıklar beklerken..
ben sadece sunu anladım sevgi aşk karşılıklı sanılıyor fakat yanılıyormusuz. belirli bir süre zarfında ıkı kişiden birisi karşilıgı bozuyor.. kımden kaynaklanılıyor bilmiyorum..
bu yazdıklarımı okudugunu dusunmuyorum nerden bılırım belkıde okıyordur..
ama şuna emin olsun.
ben hep karsılıksız sevdım ıcımde hep aşk sevgı vardı. ama sımdı ıkımızde ayrı dunyaların ınsanları olduk..dılerımkı hep mutlu olur hep yuzu güler.bazı olumsuzluklar yıktı onu cok kotu gunler gecırdı benden sonra onu gormesemde bılıyordum herseyını.ama ya ben ben caresızler gırdabına gırdım o kısıyle ayrıldıktan sonra.aşk işte aradan bir seneye yakın ayrılıkta gecse.. sevdimi bir insan unutamıyor unutturacak okadar meseleler olsada unutamıyor.keşkeler oluyor hayatta keşke diyorum hiç tanımasaydım.ama hayat işte....askı yaşamakta zor kaybetmekte.BEN UMUTLARIMLA YAŞARKEN şimdi ise UMUTLARIMI ARAR OLDUM boşu boşuna..
Eger o bunu okuyorsa şunu soylemek ıstıyorum...
senın bu durumlara gelmenın benım hıc bır bedduam la alakası yok senın yanlış seçimlerin ve senı seven sana aşık olan biriri bırakıp başka amaçlar peşınde olman senı bu duruma getirdi.. ve cok uzuldum
şünü soylemek ıstıyorum.
benim dualarım hep senın mutlu olman dıleyımle.insallah ıstedıgın durumda olursun.
Ben seni affettim.. ama SOR bakalım aşk-ve sevgimiz SENİ AFFEDEBİLİRMİ..

bugun melancolik oldum ıyıce.neden bilmiyorum)