Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-01-2010, 02:05 PM   #4 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: biriyle konuşacağım zaman tıkanıp kalıyorum

Alıntı:
solitario Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
selam arkadaşlar ben biriyle konuşurken sürekli takılıyorum.ya diyeceğim şeyi ifade etmede güçlük çekiyorum yada tam biriyle konuşmaya niyetlensem konuşacağım konu acaba onun ilgisini çeker mi diye düşünmekten korkuyorum ve konuşmaktan vazgeçiyorum sizce ne yapmalıyım hayır çok kitap okuyan bir insanım haftada yaklaşık 500 sayfalık roman bitirrim ama iş kendimi ifade etmeye gelince tıkanıp kalıyorum...

önce şunu bil ki bu konuda kesinlikle yanlız değilsin...
mesela ben de öyleyimdir...burada uzun uzun döktürüyorum ama eminim ki bu forumda olan sen veya bir başkası şu an karşımda olmuş olsa 3 cümleyi belki zor biraraya getirirdim...senin yaptığın gibi ben de zaman zaman kitap okurum..hatta gün içindeki yaşadıklarımı..yapmam gerekenleri..aklına gelicek herşeyi not alırım..yanımda kağıt kalem eksik olmaz...sonra onları düzenlemek üzere bilgisayara geçiririm...
açılmak konusunda forumlar gerçekten çok iyi bir ortam..ideal bir ortam...
her forumu demiyorum tabiki...özellikle bu siteyi diyorum...tam yeri..bence çekinmeden her konuda görüşünü belirtip sorular sor...bu senin açılmana yardım edicektir...diğer sitelerdeki gibi farklı görüşleri yargılayan insanlar yok burada...herkes sevgi dolu
kitap okumak ve yazı yazmak tek yönlü eylemdir..sosyal bir eylem değildir..bunu da unutmamak lazım...ama buraya yazarsan işte o zaman sosyal eylemdir..çünkü başkalarıyla paylaşmış oluyorsun...
imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla