Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-01-2010, 07:59 PM   #24 (permalink)
Elektra
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: Sitede yönetime ordumu el koydu?

Alıntı:
OPTİMİS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
''hassasiyet yaratmama'' konusundaki tespit edici,talimatlandırıcı aslına uygun emre katılmıyorum!
İMECE yoluyal el birliği ederek yaşam kalitesini artırmaya,kişisel gelişimine ivme kazandırmaya çalışan OKURLARIN,sorgulamasız boyun eğeceği emir Komuta zincirinin vaz geçilmez rütpeleriyle barışmaları bence kurmaca bir dayatma.
Yazının icadından bu yana yayınlanmış kitaplara ve yazarlarınada rütpe verme fikri bir yerden ZUHUR ederse bundan sonra şaşmamak lazım.Varsayıyorumki kitaplar ve yazarlarıda sitedeki gibi yaşam kalitesini artıran ufuklar açıyor ve kişilerin gelişimi ile becerilerini etkiliyor.
Belkide ben kendimi kandırıyorum!!!.
Sitenin yaşamı öğrenmede rehber olduğuna kendimi safça inandırmış olabilirim.
''Birçok''sitede kullanılması NEV-İ ŞAHSINA MÜNHASIR özelliklere sahip,başkalarını takip/taklit etmeyen siteler için ROL MODEL olmamalı kanımca.
Bireyin ÖZGÜRLÜĞÜNÜ esas alan KİŞİSEL GELİŞİM konusunu referans alan sitenin katmanlar/kastlar/sınıflar ve paryalar yaratırcasına merkezi OTORİTEYE biat edilmesinin beklenmesi, sanırım sosyolojide başka bir ismle tanımlanıyor.
Saygı ve sevginin elde edilmesi/elde tutulması sitede ne kadar mesaja mal olduğuna endekslenecekse yapılan gerçekten elzem sanırım.
EN KISA ZAMANDA DEĞİŞTİRİLECEK ZATEN. RÜTBE YERİNE SİZİN ÖNGÖRDÜĞÜNÜZ, DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ DAHA YARATICI BİR ÖNERİ VARSA PAYLAŞIN Kİ EN KISA ZAMAN DA DEĞİŞTİRİLEBİLSİN. AMA KİMİN NE KADAR TECRÜBEYE SAHİP OLDUĞUNU ANLAMAMIZ İÇİN REDDETTİĞİNİZ BU YÖNTEM ŞART. SADECE TEK OLUMSUZ YANI, TECRÜBENİN ASKERİ RÜTBELERLE ÖZDEŞTİRİLEREK BELİRTİLMESİ. AMA SÖYLEDİĞİM GİBİ EN UYGUN OLANI BULUNMAYA ÇALIŞILIYOR. SİZLERİN DE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUZ.
  Alıntı ile Cevapla