Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-12-2009, 04:04 PM   #4 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı
 
imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 996
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..

evet sevgili günlük...
seni açtım ama açıp da bu noktada bırakmak içime sinmedi...çünkü telkinlerimle beraber geçirdiğim 4 aylık bir geçmişim var..
4 aylık süreç içinde nelerin olup bittiğini paylaşmazsam bu değerli zaman sürecini yoksayıp ona saygısızlık etmiş olurum öyle değil mi ?

önce hangi telkinin bende ne gibi etkileri olduğunu tek tek yazıyım buraya..

* Ego güçlendirici : şu ana odaklanmamı sağlıyor, geçmişle veya gelecekle ilgili düşünmemi büyük ölçüde önlüyor, yaptığım herşeye dikkat etmemi sağlıyor, bir günlük tutma isteği oluşturuyor, fiziksel değişim olarak gözlerimin rengini 1-2 ton kadar açıyor, zamanın yavaşladığı hissini yaratıyor ; dünyanın işini yapmama rağmen zaman eskisinden çok daha yavaş geçiyor..sanki zamanın akışını kontrol ediyorum gibi, ve günlük hayatta gördüğüm ufacık bir görüntü veya en ufak önemsiz bir düşünce bile gece rüyamda aynı şekilde veya daha farklı şekillerde karşıma çıkabiliyor..
zihnimin her görüntüyü ve her düşünceyi algılama kapasitesinin çok geliştiğini ve hassaslaştığını hissettiriyor.

* Suçluluk : Gündüz dinlediğimde acayip uykumu getiriyor, yatmadan önce dinlediğimde kötü rüyalar görmeme neden oluyor ancak uyandığımda bu rüyalardan olumsuz olarak etkilenmediğimi tam aksine rahatladığımı farkediyorum....uyurken dinlediğimde ise uyku süresini çok bariz şekilde uzatıyor bu açıdan biraz zararını gördüm diyebilirim..o yüzden uyurken dinlemiyorum bu telkini..

Sosyallik arttırıcı : yeni arkadaşlar edinme, yeni insanlarla tanışma isteğimi arttırdı, konuşulan konularda görüşlerimi zevklerimi daha kolay ifade ettiğimi gördüm ve ayrıca extradan hiçbir çaba sarfetmeden insanların bana doğru bir mıknatıs tarafından çekiliyorlarmış gibi olduğunu hissettim...çaba göstermediğim halde benle konuşan ve/veya konuşmak isteyen insanların sayısı arttı..

Koruma kalkanı : uyurken dinlediğimde beni mışıl mışıl uyuttuğunu ve sabah da erken ve dinç kalkmamı sağladığını farkettim..

erteleme ve başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinleri :
bu telkinler bende stres yaratan hatta ters tepen telkinler oldu...başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinini inatla sabırla dinlediğimde ters tepme etkisi ortadan kalktı ancak gözle görülür bir faydasını şimdilik göremedim....erteleme telkinini ise listemden tamamen çıkarttım ve eklemeyi düşünmüyorum...gelişimimi hiçbirşey için acele etmeden ve sindire sindire sürdürmek istiyorum...

neyin nasıl etki ettiğini tek tek yazmamın nedeni ; ileride yine hangi etkilere daha fazla ihtiyacım varsa o telkini daha da çoğaltmak için rehber olması amacıyla yazdım...çünkü liste kabardıkça arkada kalan telkinlerin tekrar sayısı azalıyor ve etkileri de azalıyor ona bağlı olarak...

bunun çözümünü de şöyle buldum...mesela toplam 6 telkin dinliyorum ya..
3 ünü gündüz akşama kadar..diğer 3 ünü de gece uyurken dinliyorum..
gerçekten işe yaradı...ego güçlendirici hepsini topluca dinlediğimde arkada kalmış ve etkisi azalmıştı...ama böyle gruplandırarak dinleyince yine ego güçlendiricinin etkisiyle göz rengim tekrar açıldı ve hafızam yine güçlendi..
böylece bölerek ve gruplandırarak dinlemenin bütün telkinlerin tekrar sayısını arttırdığını ve buna bağlı olarak de etkilerini arttırdığını anlamış oldum.
imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla