Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-12-2009, 02:43 PM   #2 (permalink)
Elektra
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: kararsızlık canımı sıkıyor, konu işle ilgili olunca daha da sıkıntı verici

Alıntı:
iloscuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yeni bir işe başladım .Önümde iki departman seçeneği var.Birisi insan kaynakları diğeri ise muhasebe.Uzun yıllar çalıştığım muhasebeyi bırakmak istediğim için gelmiştim burada çalışmaya.Ama insan kaynakları departmanında iş yoğunluğu yok ve maaşıda oldukça az.Terfi durumuda yok.Muhasebe de ise yükselme şansım var.maaşıda daha iyi.Ama yine yoğun.Eğer muhasebeye devam etmek isteseydim mali müşavirlik için çalışırdım.ama istemedim.İşe alınmamı sağlayan işyeri sahibi muhasebe için daha yararlı olacağımı düşünüyor ama beni zorlamıyor bu konuda.
Neden bu konuda bu kadar sıkıntı yaptım bilmiyorum.Ama ik konusunda da ısrarlı davranmıyorum.Neye karar vereceğimi tam olarak bilmediğim gibi ikda yapılacak fazla bir işin olmaması da canımı fena halde sıkıyor.
bu kadar acele etmemin sebebi ise belki biran önce hayatımın düzene girmesini istemem.moralim bozuk ve şuan evde olup en sağlıklı olan kararı verebilmek isterdim.İnsanın yaptığı iş ne kadar önemli.ve ruh durumunu ne kadar etkiliyor.
Keşke istediğim bölümü okumuş olsaydım ve istediğim işi yapabilseydim.Şuanki yaşadığım sıkıntıları yaşamıyor olsaydım.
Valla iloscuk seninde hayatın iyice küçük emraha benzedi Bu ne böyle? Neyi yapabiliyorsan, neyi yapmak istiyorsan onu yap. Sıkma artık o kadar kendini. En son bir hastalık bulucan olacağı o olacak! Biraz rahat ol artık dert etme herşeyi. Sahi eski patronunla tazminatı konuştun mu? Verdiler mi sana tazminatını?
  Alıntı ile Cevapla