Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-12-2009, 05:54 PM   #23 (permalink)
McOrco
Teğmen
 
McOrco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2006
Bulunduğu yer: Nişantaşı
Mesajlar: 142
Tesekkür: 206
150 Mesajinıza toplam 801 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
McOrco is a splendid one to beholdMcOrco is a splendid one to beholdMcOrco is a splendid one to beholdMcOrco is a splendid one to beholdMcOrco is a splendid one to beholdMcOrco is a splendid one to beholdMcOrco is a splendid one to behold
Standart Cevap: cinsel istek artması

Alıntı:
spestnaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
prostat konusunda bi daha düşün bence. .
Masturbasyon Prostata İyi Geliyor!

Dünyada her 6 erkekten biri prostat kanserine yakalanıyor. Ve her 34 erkekten biri yine bu kanser türü nedeniyle ölüyor. Bilimadamları hem bu kanser illetinden korunmak hem de "mutlu olmak" için formulü nihayet buldu.

Avustralya'daki victoria kanser araştırmaları merkezi uzmanlarının yaptığı araştırmaya göre, mastürbasyon yapmak prostat kanserine karşı koruyor.

Uzmanlara göre 20 ile 50 yaşında haftada en az 5 kez mastürbasyon yapan erkeklerin prostat kanserine yakalanma riski yüzde 30 oranında düşüyor.

Uzmanlara göre, erkekler cinsel tatmin olduklarında prostat methylchlorantherene adlı bir kimyasal madde salgılıyor. Bu madde de spermlerin birbirlerine yapışmasını ve böylece prostat kanserine yakalanma riskini düşüyor. Ancak cinsel ilişkiye girmek mastürbasyon ile aynı etkiyi yaratmıyor. Cinsel ilişki sırasında kadınlar da gelen salgılar, aynı etkinin görülmesini engelliyor.

İnsanın kendi kendini cinsel doyuma ulaştırması durumu olan mastürbasyon; aşırıya kaçılmadığı ve normal bir cinsel ilişkiye tercih edilmeği sürece zararlı bir şey değildir. Mastürbasyonun hiçbir fiziksel kötü tesiri yoktur, prostat kanserine yol açmaz, aksine rahatlamayı ve gevşemeyi sağlar. Hatta 20'li yaşlarda yapılan mastürbasyonun, ilerleyen yaşlarda prostat kanseri riskini azalttığına dair yayınlar vardır. Çünkü mastürbasyon, kanserojen maddelerin bezlerde birikmesini önleyebilir, salgıların daha sık aralıklarla dışarı atılmasını sağlayabilir.

CİNSEL TIP DERNEĞİ
BAŞKANI DR. CEM KEÇE
McOrco isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline