Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-12-2009, 11:18 PM   #52 (permalink)
Herr_Mannelig
Teğmen
 
Herr_Mannelig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 77
Tesekkür: 1,355
230 Mesajinıza toplam 717 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Herr_Mannelig will become famous soon enoughHerr_Mannelig will become famous soon enough
Standart Cevap: sf yi yenenler

bende sf yim telkinlerden haberim baya bi önce olmuştu ama bi türlü düzenli dinlemiyordum şimdi yatınca kısık sesle dinlemeyi düiünüyorum yalnız gece uyanınca başım ağrımış uyuşuk gibi oluyordu genelde,bende bilinçaltıma sürekli istek gönderildiği için beynim patlar falan zararlı olur falan diye saçma bi korku içine düşüyodum uyku sersemliğiyle ve telkini kapatıyodum..

umarım bu sefer öyle yapmamda başlarım egodan suçluluktan yeniden dinlemeye.


yalnız bir sorum olacak.ben her zaman olduğum gibi görünemiyorum.mesela bazılarının yanında rahat olamıyorum konuşmalarımı falan değiştirmeye,kendimi farklı göstermeye çalışıyorum,saçmalıyorum biraz.bu da sf den kaynaklanıyordur değilmi.
yani normalde konuşkan bir insanım ama bazılarının yanında kendimi önemli biri gibi,ya da ne biliyim kendim gibi olmaya,samimi olduklarımın yanında nasılsam onların yanındada öyle konuşkan olmaya çalışıyorum ve herşeyi berbatlaştırıyorum biliyorum kendimi kanıtlamaya çalışıyorum çünkü olduğum gibi görünemiyorum,kendime güvenim yok demekki,her zaman diyorum birdaha böyle yapmıcam nasılsam öyle davrancam diye ama olmuyor.

sosyal fobim geçerse benim bu kendimi kanıtlamaya çalışma durumum falanda geçer değilmi,yani olduğum gibi görünürüm.
çünkü her insan normaldir konuşmak ister zaten.ama benim gibi bazı sf liler yapamaz.
benimkide kişiye göre değişiyor işte,bazılarına kendimi kanıtlamaya çalışıyorum ve bunun farkına vardığım için kendimi ezik hissediyorum,neden olduğum gibi davranamıyorumki herkese.davranmaya çalışıp saçmalıyorum iyicene yapmacık oluyorum
elbet bunlar geçeecek değilmi?
bence geçecek ama biri daha evet geçecek bu kendine güvensizlikten kaynaklanıyordur düzeleceksin derse içim daha çok rahatlıcak

sf den kurtulacağım günü yazmayı bekliyorum



sf li olduğumu biliyorum ama bu yaşadığım durum her insanın yanında olmuyor,o yüzden sordum bu da sf dendir değilmi diye?
yani dediğim gibi bazılarının yanında o kadar rahat,kendim oluyorum ama bazende öyle olamıyorum hareketlerim tavırlarım konuşmalarım falan acayip değişiyor.
ya da kendime güvenen bir insanım hocalara falan soru sormaktan vs.çekinmem ama şimdi düşünüyorumda kendime güvensem,herkesin yanında olduğum gibi görünürüm,kendimi kanıtlamaya çalışmamki.

e ben şimdi ne oluyorum?o zaman şöyle diyelim kendime güven eksilkiğim var değilmi?


yazdıklarımı şöyle bi okudumda bi pskolojim baya bi bozuk
olsun en azından sosyal fobik olduğumu kabul ediyorum,düzeleceğime inanıyorum.
ayrıcana sf olupta,bunun bi pskolojik rahatsızlık olduğunu bilmeyen arkadaşlarım var.ki söylesem anlatsam inanmazlar bana ben rahatsız değilim sadece çekingenim herkezin yanında konuşamam normalde evde falan çok konuşutum derler e tabiki herkez normalde konuşur zaten.

demekki neymiş pskolojik bozuklukluklrımın farkında olduğum ve bunu birgün düzelteceğime inandığım için çok şanslıymışım






baya da uzun olmuş.okuyan olurmu acaba
Herr_Mannelig isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla