Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-11-2009, 08:24 PM   #402 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

evet evettttt sonunda döndüm ankaradan ankaradan gelmiş sitede bir bayram havası
bana merhaba diyen selam veren tüm üyelerimiz tekrar hoş geldiniz

Alıntı:
lovecat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba ben lovecat :) şevkat ılgı hastası bı kedıyım bu yuzden boyle yazdım..mp3 yukleyemıyorum cunku sayfalar hata verıyor bazı konuların altında mp3 yok forumdan yukleyın dıyor kafam karıştı napcagımı blmıyorum :(
Alıntı:
ChosenOne Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba ben lovecat :) şevkat ılgı hastası bı kedıyım bu yuzden boyle yazdım..mp3 yukleyemıyorum cunku sayfalar hata verıyor bazı konuların altında mp3 yok forumdan yukleyın dıyor kafam karıştı napcagımı blmıyorum :(

İntihal
Alıntı:
moonstarrr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
herkese merhaba internete fazla zaman ayıramıyorum ama site ve seviyeli zengin içeriği ilgimi çekti
Alıntı:
genco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
herkese slm. bende bu sitenin yeni üyelerindenim. mp3 leri indirdim ve keyifle dinlemeye basladım bile.
Alıntı:
hasırşapka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bendenizde yeni üyelerden hasır şapka.bio ritmik largo seslerinden faydalanmadım .burdaki telkinlerin farkı neki.bir kişiye kırk defa deli dersen deli olur mantığıyla hazırlanmış şeyler mi?
Alıntı:
blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hosgeldiniz sayindeniz hasirsapka
bizim bi sikayetimiz yok sükürler olsun akil sagligimiz yerinde
takilin bize mutlu paylasimlar diliyorum...
Alıntı:
börtüböcek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
selam ben börtü böcek sitenize yeni geldim:D
hayatım kaç ,günde değişecek
Alıntı:
cinarcdk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba herkese...
Alıntı:
lacerem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Site kedisine merhaba..Girer girmez kendinizi tanıtın ve site kedisine uğramadan geçmeyin diyor:)Dedim bir de kedileri mi varmış:))İyiymiş:) Ne yapmamız lazım bu kediye basını mı oksamamız lazım cırmalamasın diye
Alıntı:
suzan11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hoş bul duk tşk.
Alıntı:
derya hanim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhabalar ben hollandadan derya siteye yeni uye oldum acaba nereden baslasam diye dusunuyorum ilk defa bir sey ogrenmeye adim attim kendime uygun olacagini dusundugum bir siteye uye oldum .Acaba yardimci olurmusunuz burada ogretilmek istenilen tam nedir anlamadim .teskkurler
Alıntı:
qulsah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhabalar ben mersinden gülşah :) 24,5 yaşındayım :D İngilizce öğretmenliği mezunuyum atama bekliyorum.. Bu aralar kendimi kötü hissediyorum psikolojik çöküntüdeyim artı zayıflamak istiyorum. nette gezinirken burayı keşfettim ve hoşuma gitti. benide aranıza alırsanız sevinirim..