Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-11-2009, 06:20 PM   #4 (permalink)
yüsra
Üsteğmen

Tesekkür: 511
216 Mesajinıza toplam 1,270 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yüsra has a spectacular aura aboutyüsra has a spectacular aura aboutyüsra has a spectacular aura about
Standart Cevap: HAYATA EVET !!!

merhaba..tekrardan emeğinize teşekkürler..bende iki gündür ateşli olarak yattığım için cevap yazamadım.

yani bu kadar basit bir açıklaması yok denebilir...dediğiniz için basit gördüğünüzü yazdım.bazı şeyler basitde açıklanabilir.buna gücenmedim .ki açıklamalarımızla zorlaştıran karman çorman bir hal edip bırakan biz oluyoruz bazen.basit sizin için neden eziği ifade ediyor.basit olumsuz birşey değil benim hayatımda..basiti değersiz ve küçüğün yanına sıfat diye koymayın lütfen.

tüm açıklamalarınız için tekrardan teşekkür ederim. ego konusundada aynı noktaya vardık sonunda ..egodan sevmek değiminizide çok beğendim.

yine konusunda bir parça yazınızda yoplumdaki üstünlük savaşındaki pargrafta o yine dediğim paragrafta ve son pargrafta nelere açıklama beklentisi uyandırdığınızı ve açıklama yapmadığınızı yazdım.sorun açıklama yapmamınız değil (ona alıştım artık:)) açıklama beklentisi uyandırmanız ..

size huzurlu ve karışık olmayan bir hayat diliyorum...
yüsra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla