Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-11-2009, 01:02 PM   #27 (permalink)
balkan72
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2009
Mesajlar: 45
Tesekkür: 69
42 Mesajinıza toplam 95 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
balkan72 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kuantum ve Din

merhaba ozynS, sizin değerli bilgilerinizden yararlanmak isterim. Yorumlarınızdan çok şeyler çıkartılır. parça parça anlatımlar olduğu için yanlış anlamalara neden oluyor. kitabınızdan bahsediyorsunuz, gerçekten okumak isterim hiç birzaman önyargılı olmadım bütünü görmeden yargılamam. ama sizden bilgilerinizden çok güzel ışık alıyorum.inşaallah değerli bilgilerinizi bizimle paylaşırsınız.Hiç birzaman iyice araştırmadan anlamadan körü körüne birşeye inanmadım. okumak benim en büyük lütfum.onun için kitap yazan insana çok büyük saygı ve sevgim vardır.
Ben Allah'ımı çok seviyorum Ondan korkuyorum ama Onun azabından değil Onun sevgisinden mahrum olacağım diye....
onun için bütün bu konuşmalar,anlatımlar,yorumlar tek bir güçten geliyor. Allah'ımızın koymuş olduğu kanunlar,sınırlar ve...
biz onun koyduğu kurallara göre yaşamak zorundayız. kuralların dışına çıktığımız anda hayat bize öyle ders veriyor ki tekrar doğru yolu buluyoruz. Allah inancı olan bu yasaları dua yoluyla Allahtan ister ve Allahın vereceğini bilir Ona güvenir ve içi rahattır.isteğinin ardına düşmez nasıl olsa Allah'ımızın kabul edeceğini eğer vermiyorsa bir nedeni olduğunu bilir. Ama inancı zayıfsa tutunacağı bir dayanak ister onuda yine Allahımızın koyduğu yasalara inanır.Aslında her halukarda inancın altında Allah yatar. Allah yarattığını başıboş bırakmaz.. Yarattığı inanç yönünden zayıfsa onu yasalarıyla doğru yola getir.
balkan72 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla