Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-11-2009, 04:05 PM   #13 (permalink)
genco
Yüzbaşı
 
genco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2009
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 711
Tesekkür: 13,674
735 Mesajinıza toplam 4,414 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
genco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of light
Standart Cevap: Çocuklarla İletişim

çoçuklarla iletişim gayet iyidir, onları dinlemesini,oyun oynamasını,onlarla çocuk olmasını başarabilen birisiyim. telkinleri dinlemeye başladığımdan bu yana ilgim daha da artar oldu, Özellikle kardeşlerimin üzerine daha çok düşer oldum ve şimdi onlar için neler yapabilirim diyerek birseyler arıyorum. Sıkar mıyım acaba diyerek fazla üzerlerine gitmek istemiyorum ve sürekli olarak sosyal faaliyetlere katılmalarını öneriyorum. okullarda açılan kursların hiçbirisini kaçırmasınlar istiyorum. Zamanında biz yapmadık geç farkına vardık, onlar yapsın, ileri de sıkıntı yaşamasınlar diyerek onları yönlerdirmeye çalısıyorum. Kardeşimin ödevlerine yardımcı olmaya çalışıyorum. Abiciğim bunu yapamıyorum dediğinde ihmal ederdim onu. Telkinler sayesinde daha iyi hissediyorum artık kendimi, ben kardeşimden ödev bekler oldum artık :) Daha iyi, güzel bir çalışma yapabilmek büyük bir zevkle ona yardımcı olmaya çalışıyorum. Teşekkürler HAYATIMDEĞİŞTİ AİLESİ.
__________________
Herkes mutlu oluşunu kendinden bilir.Ama kendi hatamızla işler bozuldu mu bütün suç,bütün günah, kör talihindir. La Fontaine.
genco isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla