Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-04-2007, 12:24 AM   #13 (permalink)
lalezar
Çevirmen
 
lalezar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2007
Mesajlar: 385
Tesekkür: 0
109 Mesajinıza toplam 249 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lalezar is an unknown quantity at this point
Standart Ölüm Korkusu ve Kamera Şakası(Video)

sagolun arkadaşlar.lerzanım siiz olmadan salınamaz yıldızlar...gece gece yazıyı uzatmak geldi içimden...
Yaşam ve ölüm iki dost gibi kayırmaya devam eder birbirini, gözetir…aslında kayırdıgı gene kendidir bu yolla,kendine çevirir aşıgının yüzünü.. .bazen bu dostluk aşka dönüşür,,ölüm veya dogum gerçekleşir onlar buluştugunda,hemhal oldugunda..uzaktan bakan bunu acı veren bişey sanır…dogum sancıları birden başlar…acı verse de ölüm ve yaşam arasındaki çizgide büyük buluşma gerçekleşir ,vuslat yaşanır…ölüm ve yaşam arasında fark kalmaz,aynı iklimde buluşur iki farklı rüzgar,ılık bir melteme dönüşür…zincirlerini çözer bütün rüzgarlar…geçişler zor görünse de sevdadan gelen ve gene sevdaya giden varlıga alkış tutar cümle alem…araya sıkışmış var-lıklar da duramaz ayakta bu seyrana dahil olurlar,geç kalmanın verdiği buruk tadla…yaşamdan önce ölümü anlamaya çalışma,ikisi ne kadar iç içeyse ,o denli yakıcı bu sevda..
Ölmeden önce ölürsen eger,devrilmez varlıgın taşır seni bıkmadan,her an..taaa sonsuza..o her sonsuzun içinde başka bir girdap daha döner sonsuza..…ne yaparsın her sırrın içinde ondan daha büyük bir sır ..
ahh bu nazlı sevda.bak salınmakta bir o yana bir bu yana ..bir ölüme bir yaşama.bu lafımı kalbini dinle de öylece anla..bir yaşam bir ölüm arası atar sırayla.kalbin bir sırça salıncak adeta bir ölümde bir yaşamda..sıçrayan şen çocuk kadar masum...arada gider geliriz herr bir ann..ya durursa diye degil ya kurursaaa …peki ya susarsa ..tüm alem sana pusuda..dahası…sudan nasip alamazsa ..ya doyamazsa o dem susar ebedaaa……..bırak her yaşam ve ölüm arası kalbin dile gelsin de iki alem arası gezdirsin seni özgürce….yaşamından ödünç ver önce ölümüne ,aşina olurlar bu yolla sevdaya,şaşırmazlar buluşunca..…ölüm zaman zaman sana gösterir yüzünü ,sen de görün yaşamda,yatırım bu vadide bire bin katar…her iki alemden de doyunca…dahası var.işte o bi muamma...
daha fazla sıyırmadan yatsam iyi olcak sanırım...telkinler kulagımda gene ...hepinize tatlı gezintiler ,ölümün kardeşi olan uykularınızda... şaşkın .
lalezar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla