Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-10-2009, 02:43 PM   #46 (permalink)
Merto
Site Yaşam Koçu
Mert Ölçer
 
Merto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2006
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 660
Tesekkür: 1,067
471 Mesajinıza toplam 3,964 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Merto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond repute
Standart Cevap: HER GÜNE BİR SORU

Alıntı:
ebru_li Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Mert bey gerçekten düşündürücü sorular bunlar. Her güne bir tane sorarsam bu zaman içerisinde eksiksiz yanıtlarım.Sizin sorularınızın herbirini word dosyasına kaydettim.
Peki ben neden soruları sorarken kendime zorlanıyorum biraz, soru sorma alışkanlığı eksikliğinden mi?
Selamlar ebruli soruları sorarken zorlanıyorum demişsin, bu zorlanma cevap aşamasında bir zorlanmamı yoksa cevabın olmadığını düşünmene sebep olan bir zorlanmamı, nedir seni sorularda zorlayan tam olarak?

Cevap vermekte zorlanmak ise bu gayet normal çünkü bunlar çok sık belkide hiç kendimize sorup cevaplarını düşündüğümüz sorular değil.
Yada bazı kendimizi kandırmalarımızı ortaya çıkaracak sorular olduğundan cevaplar bizi kendimizle yüzleştirir ve buda bizi zorlar.
Bazende kullanmadığımız kendi gücümüzle ve yeteneklerimizle yüzleşmek istemeyiz.... Ancak üzerinde düşünerek ve dürüstçe vereceğimiz cevaplarla kendimizi keşfedip potansiyelimizi kullanmamızı sağlarlar.....

Sevgiler MERT.
__________________
HERŞEY MÜMKÜNDÜR İMKANSIZ ZAMAN ALIR.

http://www.mertolcer.com/
http://www.facebook.com/yasamkocum
http://www.facebook.com/vizyongelistirme
Merto isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla