Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-05-2008, 10:24 PM   #24 (permalink)
meryemi
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 164
Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 101 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
meryemi is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: En İyi Olumlu İçsel Konuşma Yarışması

Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
güzel meryemi sana hoşgelişler etmedim herhalde ben..son zamanlarda tanışma bölümüne uğramaya fırsatım olmuyor..gerçi sen epey zaman önce gelmişsin ama olsun ben sana şimdi candan ciğerden bi hoşgelişler edeyim...hoşgeldin ablam, safalar getirdin, safa bulursun inşallah ..

senin içsel konuşmaların maksimum iki kişilik galiba, bravo valla tenhaymış zihnin...benim zihnimde "bir yığın ben"konferans yapıyorlardı...hangi birine cevap vereceğimi hangisiyle ilgileneceğimi şaşırıyordum...en sonunda yeteeeeeer kapayın çenenizi diye bağırdım..sustular...şimdi cadılar yine geliyor arada..ama ben artık öğrendim..beni onaylamayanları susturuyorum..kendimi onlara karşı kibar olmak zorunda bırakmıyorum..biliyorum ki onlar cahil, onlar bilgisiz ve en kötüsü sevgisiz ...arkamı dönüveriyorum..çünkü onların karşıtı olan sevecen yanım mutlaka daha yakınımdadır..yüzümü sevgi dolu sözler söyleyen, beni motive eden yönüme çeviriyorum ve sevecen yönümün rehberliğinde ilerliyorum..diğerleri bağırıyorlar gitme hata yapıyorsun diye..olsun diyorum ben kendime hata yapma hakkıda verdim...hata yaparsam yaparım sonuçta hatalarımı tecrübe olarak kayda geçiriyorum zaten...bağırıyorlar yine ..çok üzüleceksin, çok kırılacaksın...hayır diyorum..sevgiyi, olumluyu takip ettiğimde hiç üzülmedim hiç kırılmadım...bazen...onları dinlemek geliyor içimden ..yoruluyorum çünkü çatışmalardan...hemen kendimi toparlıyorum..hedefime doğru ilerliyorum...hedefim berrak ve dinlenmiş bir zihin..ve sevecen bir zihin..

ablam o cadıları susturmak sadece ilk günler zor...beni uykumda bile rahat bırakmıyorlardı..ama, yeter kapayın çenenizi dediğim günden itibaren her gün bir öncekinden iki kat daha az konuşur oldular..ve şimdi hemen hemen her zaman sus pus oturuyorlar..

zihinsel konferanslara son vermenin en iyi yolu onları dinlememek...onları kaale almamak..buna çok bozuluyorlar..kısa zamanda sorulmadan konuşmamayı öğreniyorlar...bunları seninle paylaşıp yalnız olmadığını söylemek istedim..

birde telkinleri gece uyurken dinlersen daha iyi, çünkü gece uyurken bilinçaltımız duyduğu her şeyi daha çabuk kayda alıyor...bilinçli zihnimiz uykuda olduğu için müdehale edemiyor..telkinler hiç zorlanmadan otomatik olarak hayata geçiyor...
saygılı sevgiler..

sevgili hayal ablacım size çok telşekkür ederim. yaşınıza bakmadan yanıtınıza karşılık vermişim yazımı da geri değiştiremedim değiştir butonu yok:(
özür dilerim ben henüz 18 yaşındayım..
yeni üye olduğum sıralarda forumu gezmeye fırsat bulamadım. ama bugün düne nazaran biraz daha bilgi sahibi oldum. ve paylaşımlarınız beni çok etkiledi. desteğiniz tek bana değil herkeseymiş bu beni bir kat daha sevindirdi. diğer üyelerin değişim günlüklerinde de biraz gezinince benimle aynı şeyleri yaşayan kocaman bi ailem olduğunu farketim.. ne güzel yaa maşallah dedim içimden aradığım şeyi bulmuşumda haberim yokmuş dedim.. bana daha 1 hafta öncesinde piskolojik tedaviye ihtiyacım olduğunu söyleyenler olmuştu. ama HİÇkimseye özelimi, içimde yaşadıklarımı ( zihinsel konferansları, çatışmaları, cadıları, pişmanlık, hayal kırıklığı ve bıkkınlıkları...........)anlatamayacağımdan korktuğum için yada öyle sandığım için, zaten farkında olduğum ruhsal çöküntülerimin artık çevremde de kendini hissettirecek kadar patlak verdiğini görünce ne yapmalıyım Allahım diye dua ya sarılmıştım. tevafuken dün bu başlıktaki yazıları okuyunca, benimde yazasım geldi aslında tamamen kendimi ifade edebilmem için sayfalarca kendimce cümleler kurmam gerekir ama... bana da tavsiyede bulunan birileri olur belki düşüncesiyele özet yazdım. sitenin misyonunu şimdi analmış bulunmaktayım ve çok geç kalmışım. üye olduğumda, şöyle bir göz atıp telkinleri yükledim hemen... işte sadece de bilgisayar başında dinliyordum.. 1 kere uyurken dinlemeyi denedim ama bu süre zarfında forumdaki paylaşımlardan hiç yararlanamadım... hatalıyım ve pişmanım (yine;) ama alışığım ben... şimdi anlıyorum ki gerçekten birileri var benim gibi ve benim istediğim yardım da hayatimdegisti.com da sizin yanınızda, bu ailenin bir ferdi olmak, olabilmek için çabalamak istiyorum.. sizlerle beraber gerçek anlamda değişimi yakalamak artık kendim olmak istiyorum...

KABULÜNÜZE............!

candan ciğerden sevgilerimle...
__________________
"Şüphesiz kusurlu olan değişmek değildir;önemli olan değişmeden direnmek veya direnmeden değişmek değil, değişerek direnmektir."
meryemi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla