Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-10-2009, 12:08 PM   #33 (permalink)
Merto
Site Yaşam Koçu
Mert Ölçer
 
Merto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2006
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 660
Tesekkür: 1,067
471 Mesajinıza toplam 3,964 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Merto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond repute
Exclamation HER GÜNE BİR SORU - İlerleten davranış kalıpları Ek

EK;

Yukarıda cevaplamış olduğumuz sorular sonucu hatırlayacağımız, zaten bildiğimiz, ortaya çıkardığımız, farkına vardığımız şeyler bizim güçlü yanlarımızdan farklı şeylerdir. Buradaki kişisel özümüze ait özellikler kendimizi ifade etmekte kullandığımız yada daha sık kullanmamız gereken bizi biz yapan niteliklerdir.

Bu içsel özellikler o kadar derindir ki, kişinin gerçekten kendisi olabilmesi amacıyla bunları düzenli olarak ifade etmesi gerekir.
Bir değişim yaşarken yada karar alıp uygularken, bu içsel niteliklerimizin farkında olmak ve bu yolda kendimizi sıkça ifade ederek ilerlemek bu nedenle önem kazanır.

Olumluluk, kendine değer verme ve güçlü yanlarınızla kombine edecek niteliklerimizi ortaya çıkarıp kullanmak amaçlanır.
Yanısıra, sıradan olanın üstünde enerji yaratan alışkanlık ve davranış kalıplarınızıda inceleyin... Boş vakitlerinizde büyük keyif alarak, adeta kendinizi kaybederek yaptığınız şeyleri de keşfedin... Tüm bu unsurların birleştiği nokta, sizin kendi özünüzü derin ve anlamlı bir şekilde ifade ettiğiniz noktayı öğrenmenize yardımcı olacaktır...

Kendinizi konuşurken dinleyin.....
Olumluluk kalıplarınızı farkettikçe notlar alın ve bunlar üzerinde düşünün...

Sevgiler MERT.
__________________
HERŞEY MÜMKÜNDÜR İMKANSIZ ZAMAN ALIR.

http://www.mertolcer.com/
http://www.facebook.com/yasamkocum
http://www.facebook.com/vizyongelistirme
Merto isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla